FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vinovatul de serviciu! Lupu dezvăluie problemele de la Dinamo: ce se întâmpla în vestiar și de ce Hanca și Nemec nu mai dau randament

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 10:29

Dănuț Lupu, scouter la Dinamo, a vorbit despre situația echipei roș-albe și a criticat multe din deciziile luate de Cosmin Contra, fostul antrenor al "câinilor".

"Mie îmi place Contra, nu am nimic cu el. Dar a făcut multe greșeli. Și-a dorit niște jucători care nu au ajutat deloc echipa. Doar s-au cheltuit bani mulți cu ei. În plus, a greșit și în relația cu vestiarul. Nu poți, în țara ta, să vorbești în spaniolă în vestiar", a spus Lupu la Pro X.

Lupu a criticat și decizia de a-l ceda la CFR Cluj pe Dan Nistor, spunând că din această cauză Sergiu Hanca și Adam Nemec au evoluții slabe.

"Fără Nistor, Hanca și Nemec joacă la jumătate din potențial. Nistor îi ajuta foarte mult. El pasa foarte bine cu Hanca și se ajutau și pe partea defensivă. Acum, Hanca e debusolat. Aleargă foarte mult, dar degeaba", a adăugat fostul jucător.

"Nu l-am adus eu pe Rivaldinho. Adi Mutu are toate meritele. L-am lăsat doar pe el să se ocupe de scouting, cât a fost la Dinamo. Să aibă baftă la națională!" Dănuț Lupu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bazileon
bazileon  •  24 Octombrie 2017, 14:01
Postat de Neculaescu Mircea pe 24 Octombrie 2017, 11:12

ai capul mare degeaba ba ca tot prost esti. tu urasti Steaua dar un fotbalist adevarat tine cu fotbalul nu cu advesarii stelei. reprezinti cu brio scoala dinamovista bazata pe aranjamente si smecherie. cel mai bine ar fi sa dispara actuala dinamo.

Nu-i vorba ca uram Steaua. Uram toata pompa, megalomania si marsaviile care o promoveaza, glorificarea parnaiasilor Becali, un titan al ganirii si MM, marele umorist pe facebook, uram modul in care adversari, arbitri, massmedia, Federatia, Liga si oameni politici s-au inhamat la carul acestei imposturi. Si fireste ca-i detestam pe toti orbitii care nu vad aceste lucruri si iubesc cu lacrimi in ochi si behaieli de bucurie toata aceasta facatura.

spinoza
spinoza  •  24 Octombrie 2017, 12:47
Postat de steaua1986forever pe 24 Octombrie 2017, 12:39

Asa se numeste ce face lupu mai nou "scouting" ? Am auzit ca guvernul a dat drumul la o gramada de 'scouteri' din puscarii atunci...

Am ras o jumatate de ora! Buna asta. Bravo!

dincolodenori
dincolodenori  •  24 Octombrie 2017, 12:39

Parlitii tot parliti ,rupti in fund cu pretentii de Versace.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează