FOTBAL  »  Superliga  »  VOR FI ECHIPELE ROMÂNEŞTI EXCLUSE DIN CUPELE EUROPENE?

Viorel Duru avertizează: "Avem de ce să ne temem, sîntem recidivişti!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Directorul Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte măsurile dispuse de UEFA împotriva Federaţiei după ce nu mai puţin de 5 din cele 6 formaţii care au participat în sezonul trecut al Cupelor Europene nu au îndeplinit criteriile financiare.

"Pe 23 iunie, Comisia de Disciplină a UEFA va analiza propunerea de sancţionare a Federaţiei Române de Fotbal cu 200.000 de euro. Acest caz nu e decît o consecinţă a auditului efectuat în octombrie 2008 care a scos în evidenţă nereguli grave la 5 din cele 6 echipe din cupele europene.

În afară de CFR Cluj, toate celelalte 5 au avut de la unul la cîte 5 steguleţe roşii! Avem de ce să ne temem! Sîntem recidivişti, FRF a mai fost sancţionată cu 60.000 de franci elveţieni pentru că Jiul Petroşani nu a fost retrogradată o dată cu Sportul Studenţesc, iar acum intervine şi cazul Universităţii Craiova. Se poate ajunge chiar la excluderea din Europa, nu e deloc o glumă", a spus Duru pentru gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
 •  18 Iunie 2009, 18:20

Acum o luna, acest individ scabros spunea ca nici pe masa nici pe taso nu ii iarta de la nerespectarea legii iar acum vine si ne spune senin ca vre-o 6 echipe , daca nu mai multe, n-au respectata legea. Atunci de ce ai vrut sa trimiti Craiova in B, pe celelalte iertandu-le? Sa inteleg ca doar DNA-ul mai poate raspunde? Sper s-o faca.

 •  17 Iunie 2009, 22:35

Cum pot eu sa am incredere in acesti guzgani, zisi "sefi a unor comisii de prin fotbalul romanesc" Oare are cineva incredere in hotararile luate de catre acestia. Nici vorba. Ei sunt aceia care fac din fotbalul rom. o marioneta. Daca acestia si-ar face datoria, mai precis sa respecte Regulamentul, nu s-ar ajunge ca primele echipe ram. sa fie excluse din activ. internationala. Halal de asemenea imbecili.

siedir
siedir  •  17 Iunie 2009, 19:21

durule.. la ura ta fata de Stiinta, nu meriti decat dispret!!! de ce ne bagi si pe noi in aceeasi oala cu cei de la care ai luat spaga? nu vezi ca te contrazice chiar seful tau? ce mare fotbalist ai fost? ai vreun merit in afara de ura fata de noi? sa plateasca toate echipele de mai sus!!! ele au gresit, ele sa plateasca!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează