FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

„Vă e teamă de arbitraj?” » „Centralul” trimis la Hermannstadt - FCSB, după ultimele tensiuni din Superligă: în primăvară, a provocat un uriaș scandal

Hermannstadt - FCSB va fi condusă de Viorel Flueran / FOTO: Arhivă GSP
Hermannstadt - FCSB va fi condusă de Viorel Flueran / FOTO: Arhivă GSP

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 11:36 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 13:24

Craioveanul Viorel Flueran, 40 de ani, a fost trimis de CCA să conducă restanța Hermannstadt - FCSB, programată joi seara, de la ora 20:00.

Într-o perioadă marcată de multiple tensiuni provocate de arbitrajele din Superligă, CCA a delegat la Hermannstadt - FCSB un „central” cu doar două meciuri oficiate în acest sezon, pe Viorel Flueran. 

Hermannstadt - FCSB 2-2 » Remiză cu scântei! Sibienii au irosit „cadoul” de la Dawa: 30 de minute cu un om în plus degeaba
Hermannstadt - FCSB
Hermannstadt - FCSB 2-2 » Remiză cu scântei! Sibienii au irosit „cadoul” de la Dawa: 30 de minute cu un om în plus degeaba

În actuala stagiune, Flueran a condus Sepsi - Oțelul 1-1 și U Cluj - Poli Iași 0-2, partide în care a acordat, în total, 13 cartonașe galbene.

În etapa recent încheiată, Viorel Flueran a fost în cabina VAR la Oțelul - Rapid 0-0, fiind cel care a luat decizia de a anula în minutul 57 golul marcat de Funsho.

Asistenții lui Flueran pentru confruntarea de la Sibiu vor fi Ferencz Tunyogi și Marius Badea, în timp ce Florin Andrei va fi arbitru VAR.

Viorel Flueran a provocat un scandal cu ecouri în primăvară

În ultima vreme, Flueran a fost ținta preferată a celor de la Oțelul Galați. Dorinel Munteanu l-a luat în colimator după remiza cu Sepsi, în timp ce în play-off-ul ligii secunde, după o înfrângere a gălățenilor cu FC Buzău, președintele Cristi Munteanu a răbufnit la adresa acestuia:

„Bătaie de joc! Nu vreau să acuz pe cineva de lucruri necinstite, dar ce a făcut acest arbitru este strigător la cer, mai ales că nu e prima oară contra Oțelului”. 

„Vă e teamă de arbitraj?” » „Centralul” trimis la Hermannstadt - FCSB, după ultimele tensiuni din Superligă: în primăvară, a provocat un uriaș scandal
Viorel Flueran / foto: Arhivă GSP

Dani Coman, președinte Hermannstadt: „Am încredere că va fi un arbitraj perfect”

Dani Coman, președintele sibienilor, a fost întrebat. înaintea partidei cu vicecampioana, dacă se teme de arbitraj.

„Nu mi-e frică sub nicio formă! Ne arbitrează domnul Flueran. Au fost meciuri în care am câștigat, meciuri în care am pierdut, dar am încredere că va fi un arbitraj perfect. 

Sunt două echipe care joacă fotbal, care construiesc, care își creează ocazii. Nu mă îngrijorează greșelile de arbitraj. Îmi doresc arbitraje perfecte, iar dacă adversarul e mai bun, să ridicăm mâna la final și să spunem că au fost mai buni. Sunt și ei oameni, pot greși. 

Acum avem posibilitatea să verificăm fazele la VAR. S-a greșit și împotriva mea și nu am ieșit niciodată să atac arbitri. Vreau să mă uit în ochii lor, iar dacă au greșit... Sunt și ei oameni!”, a spus Dani Coman, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

FCSB tocmai a bătut are multe individualități de mare valoare, tocmai s-a impus pe terenul campioanei, însă noi în zi bună putem bate pe oricine!

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

VIDEO Toate informațiile înainte de Hermansntadt - FCSB

Citește și alte știri din Superligă: 

FCSB ia în calcul să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras: „E o imagine dubioasă! De ce nu apare tot?!”

Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
catalinionut
catalinionut  •  21 Septembrie 2023, 16:41

Se bucura si ei ca joaca la aceeasi ora ca cei din cupele europene! :)) Macar sa se obisnuiasca! Asta este campionatul nostru si putem sa gasim un lucru bun din asta: nu mai luam bataie cu 10-0.

magic4ever
magic4ever  •  21 Septembrie 2023, 15:52

Sa vezi dupa meci nemultumiri cand o sa primeasca FCSB iar un penalty gratuit la o simulare a lui Sut sau Popescu,elevii lui Tanase...

elgabri
elgabri  •  21 Septembrie 2023, 14:41

Mamaliga 1 Barsan ;))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează