FOTBAL  »  LIGA 1  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Viorel Hizo atacă CCA: "Arbitrii se judecă între ei şi muşamalizează tot, noi antrenorii suferim"

Viorel Hizo și Augustus Constantin
Viorel Hizo și Augustus Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 21:06

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a comentat la GSPTV deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul LPF, comisie care l-a suspendat trei etape pe urma eliminării din meciul cu CFR Cluj.

Tehncianul echipei moldave nu s-a arătat foarte deranjat de suspendare, însă a pornit un nou atac la adresa CCA şi a arbitrilor români. Acesta acuză faptul că greşelile "fluieraşilor" sînt judecate tot de arbitri şi l-a contestat vehement pe asistentul Popa, cel care a anulat un gol valabil echipei sale în meciul din Gruia.

"Popa ne-a făcut praf pe unde ne-a prins. Acest om este de neimaginat, poţi să fi mut sau să nu simţi nimic în timpul unui meci, dar tot o să ai o reacţie. Nu arbitrajul lor a fost provocat de mine, ci reacţia mea a fost provocată de prestaţia lor. Arbitrul scris în raport că am protestat vehemt şi nu am vrut să părăsesc terenul. Păi el nu a învăţat la primară că cel mai scurt drum între două puncte e linia dreaptă?!

Arbitrii ăştia mi-au schimbat de vreo 3-4 ori cursul în viaţă, am avut numai de suferit de pe urma lor. Ei se judecă unul pe altul,  muşamalizează tot, stau cîte două trei meciuri, apoi se întorc şi mai fac praf un meci. Noi, antrenorii, suferim cel mai mult, pentru că rezultatele ne menţin în funcţie", a spus Viorel Hizo la GSPTV.

Gazeta a anticipat corect deciziile Comisiei de Disciplină!

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (5)
tandd
tandd  •  22 Septembrie 2011, 00:06
Postat de zadkiel pe 21 Septembrie 2011, 22:25

Ma uit de 40 de ani la fotbal, dar CFR-VASLUI, a fost cel mai mare furt pe care l-am vazut. Nu se poate ca prima repriza sa fie arbitrata perfect si a doua praf! MITA S-A DAT LA PAUZA! Cel mai corupt om de afaceri din Ardeal, care a facut afaceri cu statul care se incadreaza la coruptie la cel mai inalt nivel, ESTE MAFIOTUL AGREAT DE MITICA SI SANDU! RUSINE ARPAD PASKANY! LA PUSCARIE ESTE LOCUL TAU SI TOATA AVEREA CONFISCATA!

ideea e ca lui hizo i-au dat 3 etape,dar lui constantin si lui popa nu ne-au zis nimic,Ai curaj sa punem pariu ca arbitreaza maxim peste 2 etape?

sprinjeanul
sprinjeanul  •  22 Septembrie 2011, 00:02

domnule hizo ai perfecta dreptate,noi suporterii din toata tara am vazut ce sa intamplat in acest meci dar in afara de a posta aici cateva randuri prin care subscriem la ce-ati spus dumneavoastra nu putem face nimic.poate toti conducatorii de cluburi sa gandeasca cumva gasind o solutie pentru a iesi din acest marasm mincinos care este creat de arbitrajul romanesc si nu numai...

re.mus
re.mus  •  21 Septembrie 2011, 23:59

Tra-la-la-la-laaa-la...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează