FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PANDURII 3-1

Viorel Hizo: "I-a oprit arbitrul pe cei de la Pandurii să dea gol? Nu cred" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Tehnicianul Viorel Hizo a apreciat că victoria obţinută de FC Vaslui, scor 3-1, în faţa  celor de la Pandurii Târgu Jiu, este meritată, deşi jocul echipei sale nu a fost unul foarte bun, unul dintre motive fiind oboseala acumulată de jucători.

"Am avut un joc dificil, am întâlnit o echipă bună, iar acest lucru îl ştiam încă de acum o săptămână. Consider că am obţinut o victorie meritată, puteam înscrie şi mai mult, în special pe final când ne-am creat o serie de oportunităţi.

Sunt mulţumit de rezultat. Începutul meciului a fost unul prost pentru noi, am avut primele 20 de minute în care nu am stat bine în teren, se vede oboseala jucătorilor, un Gencev care a venit de la echipa naţională, cu trei meciuri jucate în şapte zile. Mă bucur pentru Milislavljevici şi Temwanjera care au intrat bine în joc", a spus Hizo în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la declaraţiile făcute de antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, care a pus sub semnul îndoielii arbitrajul din acest meci, Hizo a răspuns: "I-au oprit arbitri să dea gol?".

Mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
milanov97
milanov97  •  27 Noiembrie 2010, 09:59

hai vaslui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează