FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV - STEAUA 0-0

Viorel Moldovan: "Am muncit ca salahorii timp de 60 de minute, dar ne-a lipsit golul"

viorel moldovan, franta, romania
viorel moldovan, franta, romania

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2009 00:00

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de punctul obţinut în faţa Stelei, însă şi-a exprimat regretul pentru lipsa de eficacitate a elevilor săi:

"Am muncit ca salahorii timp de 60 de minute, dar ne-a lipsit din nou precizia în faţa porţii. Am făcut tot ceea ce trebuia să facem, am presat, am făcut risipă de energie, dar a lipsit golul. Trebuie să găsesc soluţii pentru a remedia acest neajuns.

Oricum, scorul este echitabil, orice punct contează în economia unui campionat. Normal că mi-aş fi dorit o victorie, dar asta este. Păcat că nu sînt recompensaţi băieţii pentru efort.

Nu pot să fiu dezamăgit decît de ratări, dar jocul m-a mulţumit, totul a decurs conform planului", a spus Viorel Moldovan la conferinţă.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (3)
 •  28 Septembrie 2009, 01:14

Bravo baieti, FORZA STEAGU ! Am ridicat media campionatului la fotbal in ultimele 2 etape, sa jucam tot asa dar sa si castigam !

rofcbv
rofcbv  •  27 Septembrie 2009, 23:25

cred ca daca reuseam sa inscriem in prima repriza cand am dominat in totalitate sigur castigam...pacat.felicitari jucatorilor pt efort.Fortza Steagu!!!

 •  27 Septembrie 2009, 23:01

Felicitari, frumos meci si atmosfera, Brasovul unde se duce sau cu cine joaca ridica calitatea spectacolului, fie la Cluj, fie cu Steaua.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează