FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Viorel Moldovan ameninţă Steaua: "Să muşcăm din adversar. Îmi doresc să jucăm prost şi să batem!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2009 00:00

Antrenorul grupării FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că partida contra Stelei poate fi câştigată de fotbaliştii săi doar dacă aceştia vor fi mai determinaţi decât jucătorii formaţiei din Ghencea în timpul meciului.

"Meciul împotriva unei echipe ca Steaua este întotdeauna foarte interesant, cu toate că formaţia lor are ceva probleme în ultima vreme, dar pentru noi este foarte important să câştigăm acest meci. Suntem pregătiţi, aşteptăm să facem un joc cât mai bun şi să luăm cele trei puncte.

Pentru a învinge Steaua trebuie să fim hotărâţi, agresivi, în sensul bun al cuvântului, şi să 'muşcăm' din adversar. Cu Steaua îmi doresc să jucăm prost şi să câştigăm", a spus Viorel Moldovan la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Steaua.

FC Braşov va întâlni Steaua, duminică, de la ora 20:00, în etapa a 8-a a Ligii I.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  25 Septembrie 2009, 17:58

Mult succes domnule Moldovan sper sa trecem cu brio si de prapaditii astia vom fi cu totii in tribuna sa va sustinem. FORZA STEAGUUUU

 •  25 Septembrie 2009, 17:50

Imi pare rau de Viorel a lui Moldovan, dar steaua ii detroneaza de pe locul UNU pe nefericitii brasoveni !

 •  25 Septembrie 2009, 17:28
Postat de alpin pe 25 Septembrie 2009, 17:25

Viorele, puteti bate Steaua si daca jucati prost. Sunteti cu zece clase peste ei. Dar, atentie la marea vedeta a Stelei TUDOR!!! Asta va poate bate singur!!!

ma baiatule ai servit ceva inainte, un ciucash, bere de la munte?:)) sunteti voi cu 10 clase peste Steaua fix cum e ciucas cu 10 clase peste heineken:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează