FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Viorel Moldovan: ”Burdujan şi Hăisan m-au forţat să îi trimit la echipa a doua”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Viorel Moldovan, antrenorul echipei FC Vaslui, a ţinut să precizeze şi motivele pentru care Lucian Burdujan şi Cristian Hăisan au fost trimişi la echipa a doua pe termen nelimitat.

”Prin comportamentul lor au forţat decizia mea. Eu nu am nimic cu ei, dar nu pot să tolerez actele de indisciplină. Burdujan a avut o ieşire inexplicabilă pentru un jucător profesionist, pe care eu nu am mai întîlnit-o în carieră. Eu chiar am încercat să-l ajut, dar el cred că a vrut altceva. A jignit doi membri ai staff-ului tehnic şi un oficial. Vreau disciplină, nu mă interesează ce jucător a greşit, plăteşte.

Cu Hăisan nu mai ştiu ce să fac. A înţeles prea puţin din ce înseamnă concurenţa, nu s-a ridicat la pretenţiile noastre, el a avut un conflict cu antrenorul de portari, aşa că am decis să îl trimit şi pe el la echipa a doua. Nici el nu ştie ce vrea de la viaţă, ba vrea să rămână la echipă, ba vrea să plece", a declarat Viorel Moldovan.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  17 Februarie 2009, 01:06

VIOREL.....AI FOST MARE!....JUCATOR!....macar pentru golurile alea marcate....cu cagliari....AR TREBUI SA TE GANDESTI LA O....ECHIPA!

 •  16 Februarie 2009, 22:34

bai fratilor Napoleon a cistigat multe razboaie si asta pt ca disciplina si corectitudinea au fost numarul ..1..

 •  16 Februarie 2009, 21:35

daca Moldo continua asa cu disciplina si adi porumboiu cu transferuri ca acestea din iarna, la anu ne batem cu cluju pt campionat. bravo moldo! te admir mult!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează