LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Viorel Moldovan confirmă legătura cu George Maior, fostul șef al SRI: „E fratele meu mai mare. Fără relații nu ajungi nicăieri! Cum credeți că se numesc antrenorii?”

George Maior, în dreapta, alături de Barack Obama, fostul președinte SUA
George Maior, în dreapta, alături de Barack Obama, fostul președinte SUA

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 14:53

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit la GSP Live despre un mit care circulă în lumea fotbalului românesc, și anume o presupusă relație de rudenie dintre tehnician și George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informații. 

Întrebat de către moderatorul GSP Live despre relația de rudenie cu fostul șef SRI, cel care conform zvonurilor l-ar fi ajutat și în cariera de antrenor, Moldovan a spus:  

„Nu sunt finul lui George Maior, sunt mai mult de atât. George Maior este fratele meu mai mare, este prietenul meu foarte bun și ne știm de foarte mult timp. Atât și nimic mai mult, nu aș vrea să mai dezvolt subiectul. Nu mă laud, dar dacă lumea e curioasă... Ne știm de foarte mult timp, și el e bistrițean.  

Nu sunt pilos, până la urmă lumea trebuie să știe că fără anumite relații nu poți să ajungi nicăieri. Cum se decid antrenorii? Cineva trebuie să te recomande, cineva trebuie să aibă o relație cu persoana respectivă. Și nu numai la antrenori, în orice domeniu. Te duci la un interviu, cum te angajează unu și altul, când să spunem ai același nivel valoric cu ceilalți. Asta e situație, e de când lumea și pământul. Nu mă consider un pilos, dacă era așa poate eram mai sus”, a declarat Viorel Moldovan la GSP Live. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (9)
gago747  •  27 Martie 2020, 20:34
Postat de mal. pe 27 Martie 2020, 16:48

Din nefericire pentru tara asta, e adevărat ce spune dl Moldovan. Din nefericire dansul și mulți alții nu realizează ca asta e o nenorocire mai mare decât coronavirusul! Acesta vine și trece, noi rămânem cu obiceiurile proaste, cu care ne mai și mândrim! Nu credeam că dl Moldovan este așa de mândru, sa afirme public, ca și-a construit cariera sprijinit de pile și relații! Poate asta explica de ce in UE suntem pe locul 27 din 27 posibile, la toți indicatorii! Păcat... dacă prostia era un indicator, ne mai scoteam un pic!

Păi stai să ne înțelegem ... chestia asta NU este NICI PE DEPARTE ceva tipic românesc! Este universal uman, valabil pe toate meridianele. Din păcate.

respect2014  •  27 Martie 2020, 19:36
Postat de Laurian Orian pe 27 Martie 2020, 17:39

Cand spui "nu este cazul tau" nu este clar ce spui. Cel putin pentru mine. Nu stiu ce varsta ai dar daca nu intelegi bine ce a spus o sa dai de multe ori cu capul de pereti. Mai rau, o sa te dea altii.

Am inteles exact declaratia lui. Am o varsta la care stiu exact ca e absolut corecta. M am dat si m au dat cu capul de pereti pentru asemenea afirmatii. Asta nu ma împiedică sa repet mereu ca "relatiile" ne omoara oriunde muncim. Pilele ne pun cruci in cimitire! Pilele nu fac performanță. Relatiile doar produc bani si putere ce vor fi folosite doar in interes personal. Iti doresti un sef cu relatii care sa fie un ratat profesional? Eu asta cred ca este domnul din interviu. Fara pile nu ar antrena. Vorbele lui nu ale mele!

Laurian Orian  •  27 Martie 2020, 17:39
Postat de respect2014 pe 27 Martie 2020, 17:20

Cred ca ai vrut sa spui - "nu" este cazul tau! - O rusine de declaratie in stil tipic romanesc. Jenant, balcanic si invechit. Probabil si jucatorii lui intra pe teren in functie de "relatiile" pe care le au. Absolut jennant

Cand spui "nu este cazul tau" nu este clar ce spui. Cel putin pentru mine. Nu stiu ce varsta ai dar daca nu intelegi bine ce a spus o sa dai de multe ori cu capul de pereti. Mai rau, o sa te dea altii.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1