FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Moldovan l-a criticat pe Bergodi: „M-a deranjat ce a făcut”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 13:58 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 15:05

Viorel Moldovan, fostul atacant al Rapidului, a criticat decizia lui Cristiano Bergodi de a-l schimba pe Jayson Papeau în meciul pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-2.

Papeau a fost schimbat în minutul 57, la 3 minute după ce a luat un cartonaș galben. A fost extrem de nervos pe margine, însă la final a recunoscut că a vorbit cu Bergodi, care i-a explicat de ce l-a scos.

Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”
Universitatea Craiova - Rapid 2-1
Jayson Papeau și Christopher Braun, crize de nervi la Craiova - Rapid: „Putea să-i dea afară!”

Viorel Moldovan l-a criticat pe Cristiano Bergodi

„Pe mine m-a deranjat schimbarea lui Papeau. A avut galben și i-a fost frică să nu ia al doilea galben. Dar era singurul jucător de atac care a mai creat panică și a făcut diferența unu contra unu.

Executant de lovituri libere, a mai dat o centrare la corner, chiar dacă în prima repriză a avut niște momente pe care nu le-a jucat corect. A fost egoist sau a ales decizii proaste. A fost cel mai periculos jucător al Rapidului. Petrila nu a făcut mare lucru”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit fanatik.

Papeau, declarații tari după Craiova - Rapid: „După ce am luat primul gol, toți am pus capul în pământ de parcă pierduserăm cu 0-10”

„Trebuie să ne concentrăm la meciul viitor. Am fost nervos pentru că vreau să joc. Pot să înțeleg schimbarea, pentru că aveam galben, arbitrul dăduse deja un roșu pentru cealaltă echipă. Înțeleg de ce am fost schimbat. După ce am luat primul gol, toți am pus capul în pământ de parcă pierduserăm cu 0-10.

Trebuie să fim mai concentrați, era 1-1 și mai aveam timp. Când trebuia să câștigăm toate meciurile, am început să pierdem. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci și să îl uităm pe acesta”, a declarat Papeau

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid. Cristiano Bergodi, furibund la conferința de presă: „Am făcut harakiri! Greșim mult din punct de vedere tactic”

Citește și:

E în forma vieții și anunță: „O să vedeți că pot și mai mult. Cu FCSB vom câștiga”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
E în forma vieții și anunță: „O să vedeți că pot și mai mult. Cu FCSB vom câștiga”
Iftime a criticat ultima mutare din Superliga: „O mare prostie!”
ANTRENOR
Iftime a criticat ultima mutare din Superliga: „O mare prostie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  31 Martie 2024, 20:35

Moldovan ar trebui sa mai antreze si el ceva, macar prin liga a 3-a, inainte sa sara cu criticile.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  31 Martie 2024, 18:27
Postat de gheorghe pe 31 Martie 2024, 17:33

Papeau era super nervos 8nca din teren, avea galben deja. Criticul lui salam prăjit se și contrazice singur....spune ca nu i mergea jocul, n a reușit nimic, dar trebuia ținut in teren. Asta e generația lui Hagi, băieții cu ,,cartea" la zi....Se iesprima precum liderul lor...

Amice, Papeau n-a jucat rău. A fost activ , a dat centrarea la gol și a mai întreprins câteva acțiuni ofensive . Este adevarat ca în vreo doua a fost egoist ,ținând mingea prea mult . La una dintre ele , intrând în careu , putea pasa în partea opusa kosovarului care era liber. Nu a facut-o, fiind blocat de un fundaș care a respins în corner. Hasani trebuia înlocuit (pt ca se plimba pe teren) iar Papeau trecut în centru în spatele vârfului...si asta chiar cu riscul unei eliminări pt ca se " vedea" ca centralul asta urmarea. Papeau cât are benzina este util echipei. Bergodi , chiar dacă este italian, a arătat, a cata oara ca nu știe sa " înghețe jocul" . De ce ? Pt ca el a învățat sa antreneze în România. De 20 de ani o balteste prin liga I. Cat privește exprimarea lui Moldovan nu mi se pare deranjanta , atât timp cât are dreptate. L-ai scos pe Papeau , a căzut echipa , în condițiile în care Djocovicj doarme pe teren , Braun a fost de nerecunoscut iar fundași centrali sunt doi septari... Despre Hasani am spus. Iar cei care au întrat, au fost " obositi" de la început. În concluzie ...ieșind Papeau , cel care ținea mingea și Rapidul în jumătatea adversa , a dat posibilitatea oltenilor sa reintre în joc. Cred ca un egal era echitabil . Nici oltenii nu meritau sa câștige.

pixelplus
pixelplus  •  31 Martie 2024, 17:42

Ce inseamna m-a deranjat? Vrei sa spui ca ceea ce a facut Bergodi nu este compatibil cu modul tau de a gandi tactica. Cam limitat in exprimare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează