FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-2

Rădoi, susținut de un fost internațional după ce a exclus 4 jucători din lot: „Eu îl apreciez. Bravo lui!”

Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova
Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 08:17 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 08:41

Rapid - CSU Craiova 2-2. Viorel Moldovan, fostul internațional român, a comentat decizia lui Mirel ădoi de a-i exclude din lot pe Andrei Ivan, Jovn Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca.

Înaintea meciului cu Rapid, Rădoi a anunțat că i-a exclus pe cei 4 din din lot, iar la finalul partidei a dezvăluit și motivele deciziei sale.

Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”

Viorel Moldovan laudă decizia lui Rădoi: „Bravo lui”

„Sunt antrenori și antrenori. Unii caută să explice deciziile public. Au mi fost cazuri, nu foarte multe. Au mai explicat antreori de ce a exclus jucători, chiar și la nivel internațional.

E clar că la Markovici a fost vorba de kilograme, poate și de indolență. Lui Ivan i-a spus de 10.000 de ori să nu mai simuleze. Noi nu știm ce e acolo. Poate lucrurile sunt mult mai tensionate și alterezaă bunul mers al echipei, crează o stare nocivă în cadrul grupului.

Nu poți să destabilizezi un grup pentru unul sau doi jucători. Dar sunt niște lucruri pe care poți să le gestionezi altfel. El a apelat la acest lucru. Eu îl apreciez și bravo lui.

Poate unii jucători sunt pro disciplină și de multe ori sunt deranjați de atitudinea unor colegi care nu se implică în totalitate și nu au ținută de jucător profesionist. Normal că nu îți convine să ai un asemenea coleg. Mie nu îmi convenea când un coleg se antrena în vârful degetelor, care nu își dă interesul.

Poate a și vrut să îi expună puțin în fața opiniei publice prin aceste declarații. Poate nu e bine, dar fiecare antrenor gândește diferit”, a declarat Viorel Moldovan la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Precizările lui Rădoi după meciul cu Rapid

La flash-interviul de la final, Rădoi a explicat punctual de ce i-a exclus pe cei 4 din lot:

  • „Dacă cineva se crede mai presus, se înșală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să mă rog de nimeni. Toți jucătorii ar trebui să înțeleagă. Dacă nu au înțeles până acum, e strict problema lor. Eu le dau a doua șansă, am greșit și eu ca jucător. Dar a treia oară îmi pare rău, trebuie să pleci.
  • Nu stau să mă rog de niciun jucător. Nu pot sta în fiecare zi să-i cântăresc. Îi iau pe rând, fiecare a primit șanse, nu am nimic cu niciunul dintre ei.
  • Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează.
  • De Marko (Jovan Markovic, n.r.) m-am rugat să facă anumite lucruri. Dacă noi ne rugăm de el și ne dorim mai mult ca el, e o problemă.
  • Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureș putea fi o rușine chiar mai mare, ține adversarul într-una, de parcă eram la o miuță între noi.
  • Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el nu. Doamne-ferește să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta.
  • Momentan sunt excluși, vom vede pe ce perioadă. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios”

Rapid - U Craiova 2-2 / Bogdan Mitrea: „Suntem pe drumul cel bun” 

Citește și: 

Adrian Mutu, dat pe spate de jucătorii săi: „Dacă vom juca așa, e greu să ne bată cineva”

Panduru despre decizia lui Rădoi: „Te gândești: «Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gicapuia
gicapuia  •  13 Noiembrie 2022, 15:34

Pe Radoi il doare in cot de ce spune Cirtu sau altul. Nu accepta sa fie bataia de joc a oricarui terminat. Nu a acceptat sa fie bataia de joc a lui Becali, care ii era si nas , si o sa plece capul in fata lui Ivan ??!! Pai el atirna de banii cuiva ?! De aia am ajuns unde suntem ca fotbal, ca tara si ca popor. Ca suntem duplicitari. Da-i 'nainte !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează