FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Viorel Moldovan: "Porumboiu m-a mai ofertat de două ori!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul vasluienilor a vorbit despre perioada de achiziţii din ianuarie, mărturisind că în lotul vasluienilor vor fi operate modificări.

"Cînd te duci să cumperi un jucător, trebuie să ştii foarte multe despre el. Nu am avut o strategie pusă la cale din timp, vrem să completăm lotul cu fotbalişti valoroşi.

N'Doye e un jucător cu calităţi extraordinare care poate da mai mult echipei. Va trebui să ne despărţim de cîţiva jucători, pentru că cei blazaţi nu mai pot rămîne la noi. Domnul Porumboiu m-a mai dorit în două rînduri, acum am acceptat oferta şi sînt hotărît să-mi fac treaba cît mai bine!" a spus Moldovan la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează