FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

Viorel Moldovan: ”Sînt mulţumit de randamentul lui Wesley”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Vaslui, s-a declarat mulţumit şi de evoluţia jucătorilor achiziţionaţi în această iarnă, evidenţiat fiind brazilianul Wesley Lopes.

"Din moment ce Wesley a marcat cinci goluri în şase meciuri, vă daţi seama că nu pot fi decît foarte mulţumit de randamentul lui. Aştept multe de la el în retur şi sînt sigur că va răspunde pozitiv la cererile mele.

Mi-au plăcut şi restul băieţilor care au venit acum, Akakpo, Farkaş, Zubar, Pavloci şi restul, sînt jucători foarte buni. Am adus jucători inteligenţi şi chiar dacă mai trebuie puse la punct relaţiile de joc, sînt sigur că ei vor înţelege ce le cer fără să le explic prea multe".

Fostul internaţional a vorbit şi despre transferul eşuat al algerianul Ahmed Madouni: ”Nu e nici o problemă că nu mai vine, am la dispoziţie alţi jucători la fel de valoroşi precum Madouni. Îi am pe Akakpo, Zubar, Cînu, Farkaş, Buhuş, Markovic, nu vor fi probleme pe acest post.

În cazul lui Madouni au fost ceva probleme la vizita medicală, nu ştiu prea multe. Ştiţi cum e, au fost şi jucători care au evoluat pînă la o anumită vîrstă şi nu li s-a descoperit nimic, iar pe la 28-30 de ani au avut probleme, cum a fost cazul lui Kovacevici", a spus Viorel Moldovan.

Sursă: NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Câți bani câștigă lunar Cătălin Botezatu. Ia o avere, nimeni nu credea asta


Comentarii (2)
 •  16 Februarie 2009, 16:35

nici nu trebuie sa le vorbeasca (explice), ca se inteleg din priviri. :)))

 •  16 Februarie 2009, 16:33

nici nu trebuie sa le vorbeasca (explice), ca se inteleg din priviri. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează