FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV / INTERVIU DIN THAILANDA

Viorel Moldovan: "Sîntem o forţă, putem produce mari surprize!"

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Viorel Moldovan este în Thailanda, alături de familie. Antrenorul celor de la FC Braşov îşi va petrece atît Crăciunul, dar şi Revelionul departe de România. Acesta a vorbit despre performanţele din 2009, despre experienţa de la Vaslui, dar şi despre cea de la Braşov.

Moldovan a discutat despre calificarea Braşovului în semifinalele Cupei României, dar a şi analizat returul de campionat care va începe în februarie. Despre jucătorii care vor veni în această pauză de iarnă la echipa de sub Tîmpa, Moldovan a precizat că a discutat cu preşedintele Dinu Gheorghe, urmînd să se decidă asupra numelor care vor semna cu braşovenii.

- Domnule Moldovan a fost greu să veniţi la Braşov, după Răzvan?
- Cînd vii după selecţionerul echipei naţionalei, Răzvan Lucescu, la Braşov, normal că nu este uşor. Am mare încredere în potenţialul meu şi eram sigur că voi face o treabă bună. Mai ales atunci cînd pui pasiune, suflet în tot ce faci, cînd îţi faci meseria corect nu ştiu de ce nu ţi-ar ieşi ceea ce îţi propui.

- Aţi fost la Vaslui, acum la Braşov. Sînt diferite experienţele?
- Am antrenat două echipe diferite în cariera mea. Prima, FC Vaslui, şi acum Braşov. Am acumultat două experineţe noi şi inedite.  Sînt convins că cel puţin prima mi-a prins foarte bine şi m-a ajutat foarte mult pentru a reuşi să fac treabă bună la Braşov.

- Cum aţi caracteriza 2009?
- Am reuşit să ajungem în semifinalele Cupei României şi aceasta este o performanţă istorică pentru Braşov. Momentan sînt mulţumit de ceea ce am reuşit să fac aici.

- Urmează un meci în Cupă cu CFR Cluj, Dinamo sau Vaslui. Pe cine vă doriţi?
- Chiar nu contează din moment ce toate echipele sînt puternice. Vom vedea ce va ieşi la tragerea la sorţi. Sînt pregătit pentru orice adversar, nu mi-este frică de nimeni. Avem o echipă puternică în care am încredere şi cred că putem obţine calificarea în finală, mai ales că vom avea de jucat două meciuri.

- Urmează un retur greu, care sînt favoritele la titlu?
- Din punctul meu de vedere în retur sînt multe echipe care pot emite pretenţii la titlul de campioană. Normal e Steaua, Urziceni, CFR Cluj, Rapid şi Vaslui.

- Ce veţi face de sărbători?
- Sînt în Thailanda unde voi face alături de familie atît Crăciunul, dar şi Revelionul. Vreau să mă întorc cu forţe proaspete pentru că avem nevoie de multă putere.

- Ce urmează pentru Braşov din ianuarie?
-  Pe 11 ianuarie am programat reunirea lotului, iar pe 12 şi 13 ianuarie urmează să avem programată vizita medicală. Am stabilit şi două cantonamente pentru această iarnă, primul în Turcia, iar al doilea în Spania, unde ne-am dori să avem peste cinci meciuri de pregătire. Pe 18 ianuarie vom pleca în primul cantonament.

- Vă gîndiţi deja la întăriri?
- Ca orice antrenor. Am discutat cu domnul Dinu Gheorghe şi vom vedea ce jucători vom transfera. Contează foarte mult să ai dubluri pe posturi pentru că doar atunci poţi progresa. Concurenţa este mereu benefică, în orice echipă.

- Aveţi un mesaj pentru fanii echipei?
- Le doresc Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite. Le mulţumesc că sînt alături de noi, dar sper că şi în 2010 ne vor încuraja la fiecare meci pentru că avem nevoie de ei. Sperăm să le oferim primul cadou şi să cîştigăm Cupa Rpmâniei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (15)
 •  25 Decembrie 2009, 16:12
Postat de sergiusurdila pe 25 Decembrie 2009, 09:45

Fortza Staegu! Sper ca la anul sa prindem si noi un loc de cupa europeana sau daca nu,sa uam chiar Cupa Romaniei.Sunt din Brasov si iubesc echipa! La multi ani!

Ai scris "Fortza Staegu" !Aveti vreo echipa cu numele asta?

sergiusurdila
sergiusurdila  •  25 Decembrie 2009, 09:45

Fortza Staegu! Sper ca la anul sa prindem si noi un loc de cupa europeana sau daca nu,sa uam chiar Cupa Romaniei.Sunt din Brasov si iubesc echipa! La multi ani!

 •  25 Decembrie 2009, 01:11
Postat de steaua1986forever pe 24 Decembrie 2009, 14:13

Stegarilor rosii....ca daca voi va numiti "stegari", inseamna ca folositi denumirea completa adica STEAGUL ROSU, echipa formatiei orasului Stalin, actual Brasov. Apoi FCM Brasov, actual FC Brasov. Nu inteleg de ce unii fug atat de tare de trecutul lor comunist. Asta a fost istoria tarii, nu e nicio rusine, ce a fost a fost. Rusine este sa nu ne-o asumam. La fel si rapidistii, nu isi asuma deloc istoria.

Esti ignorant, daca tot vrei sa vorbesti macar ai bunul simt sa stii despre ce vorbesti. Sarbatori fericite la toti !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează