FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, 27 FEBRUARIE, 20:45, VIDEO PE GSPTV ŞI GSP.RO

Viorel Moldovan: ”Sîntem pregătiţi să facem un meci mare în Ghencea”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Antrenorul grupării FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că este foarte mulţumit de cantonamentele efectuate în această iarnă, iar elevii săi sunt pregătiţi din toate punctele de evedere pentru primul joc al returului, cu Steaua, în care speră să obţină un rezultat pozitiv.

"Sînt mulţumit de cantonamentul din Antalya, băieţii s-au comportat foarte bine. Sîntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru returul campionatului. Aşteptăm cu nerăbdare debutul returului pentru că perioada de pregătire a fost foarte lungă, suntem la limită răbdării pentru că vrem să redescoperim competiţia adevărată.

Sîntem pregătiţi pentru a face un meci mare în Ghencea. Respectăm Steaua, dar atît şi nimic mai mult. Am mare încredere în echipă că se va prezenta la parametri maximi în acest meci. De cînd s-a terminat turul mă gîndesc la acest meci care e foarte important pentru noi. Vreau să debutăm în forţă în retur", a spus Moldovan.

Sursă: NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (8)
 •  16 Februarie 2009, 18:53

Continuati sa ganditi k Steaua e cea mai sfaramata echipa,veti vedea STEAUA in retur...o sa va inghititi limba de nervi...a da ,sa va luati si casca de protectie cine stie..poate aruncati cu brichete si lom 3 puncte iar..

 •  16 Februarie 2009, 18:11

Pe hartie as zice ca Vasluiul este echipa favorita. Dar sa cedem meciul...macar sa se joace frumos, si rezultatul o sa vedem noi care o sa fie. M*u*i*e gigi !!!

 •  16 Februarie 2009, 17:56

e clar ca castiga vasluiul in prima etapa. dupa cum s-au pregatit cele doua si dupa loturi, nici nu ar trebui sa incape indoaiala cine va fi castigatoare. decat daca nu are gigi vreo valiza sau bricheta pregatita :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează