FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - UNIREA URZICENI

Viorel Moldovan: "Sper să luam toate punctele de la UTA"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Viorel Moldovan, a vorbit în urmă cu cîteva minute despre meciul pe care elevii lui Dan Petrescu îl vor disputa astăzi, cu UTA Arad.

"Sper să reuşim să ne întoarcem cu toate punctele la Urziceni. Întîlnim o echipă care, sînt convins, nu mai au nimic de pierdut. Ei sînt practic retrogradaţi şi de aceea cred că va fi un meci spectaculos. Mai avem trei meciuri în campionat, plus finala Cupei. Nouă ne e gîndul acum la aceasta din urmă, pe care sper să o cîştigăm. E prima finala a Unirii şi o vom juca împotriva CFR ului. O să fie greu, dar sper să avem cîştig de cauză", a spus fostul internaţional.

Viorel Moldovan a vorbit apoi şi despre politica de transferuri a Urziceniului, în vederea noului sezon.

"La Urziceni vor fi atît plecări, cît şi sosiri, din cauza asta e fumos fotbalul. Sînt mişcări de trupe, nu mai ai motivaţia necesară, te duci în altă parte şi ţi-o regăseşti. Vom aduce mai mulţi jucători decît în iarnă, pentru că lupta va fi mai grea. Avem nevoie de un lot mult mai mare şi mai valoros, pentru că vom juca în Europa", a încheiat directorul sportiv al Unirii.

Unirea Urziceni întîlneşte, astăzi, de la ora 14:00, pe UTA Arad. Meciul va fi transmis de Telesport şi poate fi urmărit LIVE video şi pe www.gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează