LIGA 1  ·  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Viorel Moldovan, tras la răspundere de șefii Chindiei pentru că s-a autopropus la FCSB: „A fost o intervenție nereușită”

Foto Sportpictures.eu
Foto Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 11:29

Viorel Moldovan a declarat după înfrângerea cu CFR Cluj, 1-4, că ar putea colabora fără probleme cu Gigi Becali la FCSB, lucru ce i-a deranjat pe oficialii Chindiei Târgoviște.

Marcel Ghergu, președintele de la Chindia Târgoviște, consideră că declarația antrenorului nu a fost una inspirată și dă asigurări că acesta va continua pe banca dâmbovițenilor.

„Am văzut și eu declarația lui Viorel Moldovan, de după meciul cu CFR Cluj. Cred că a fost o intervenție nereușită sau puțin scoasă din context. Nu e nimic oficial, Viorel Moldovan se află sub contract cu Chindia Târgoviște.

Dacă în cazul lui Dinamo e adevărat că au fost discuții, acum nu e vorba despre nimic și nici nu cred că vor fi discuții pe acest subiect”, a spus Ghergu la TV Digi Sport.

„Nu din cauza clauzei n-a mai ajuns Viorel la Dinamo. Au fost alte probleme. Era și o dorință a lui de a merge, o provocare, dar nici nu era convins că vrea să facă pasul. În plus, noi am ajuns la un numitor comun cu Viorel Moldovan de a continua activitatea la Chindia” Marcel Ghergu

„Cred că m-aș înțelege bine cu Gigi Becali, pentru că eu sunt Rac, el este Rac, Racii, între ei, așa, pot colabora, deci.. glumesc acum. Dar, de ce nu? Nu se știe niciodată ce-ți oferă viitorul. Vom vedea ce va fi” Viorel Moldovan

Citește și:

FCSB: EXCLUSIV Marian Lupu, preparatorul alungat de Gigi Becali, rupe tăcerea: „MM Stoica mi-a spus că am greșit pregătirea fizică” + dezvăluire alarmantă despre Dennis ManCâți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1