FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI - CS OTOPENI, DUMINICĂ, ORA 17:00, NETELEVIZAT

Viorel Moldovan: "Vreau toate punctele pînă la final pentru a putea spera la Europa!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2009 00:00

Tehnicianul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, joi, că ratarea calificării în Liga Europa nu ar reprezenta o tragedie, dar cât timp distanţa faţă de locul 6 este de 4 puncte, jucătorii săi trebuie să câştige toate punctele puse în joc până la final.

"Nu ne putem declara de dinainte învingători. Otopeniul a pus probleme multor echipe în acest retur. Va veni să joace, fiindcă nu mai are nici o grijă. Este o echipă cu fotbalişti interesanţi, aşa că e un meci dificil, pe care vreau neapărat să-l câştig. Vreau maximum de la aceste jocuri, fiindcă încă mai suntem în cărţi.

Putem să ne atingem obiectivul", a spus Viorel Moldovan, care nu crede că va fi o tragedie ratarea unui loc de cupă europeană: "Ce tragedie? Nu moare nimeni. Nici nu ştiu dacă e avantajos să joci în Cupa UEFA de pe locul şase. Nimeni nu-ţi garantează prezenţa în grupe. Ai de trecut trei tururi şi e foarte greu".

FC Vaslui ocupă locul 9, cu 48 de puncte, 4 mai puţin decât CFR Cluj, care ocupă locul 6, primul care asigură prezenţa în tururile preliminare ale Liga Europa.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (2)
 •  14 Mai 2009, 23:01

meciul se joaca de la 19:00. corectati si voi !

 •  14 Mai 2009, 23:00

mai dati si voi un meci pe gsptv al fc vaslui, cu tot cu meciul de la buzau, e al 4-lea consecutiv netelivazat. Pe ce baza faceti voi televizari ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close