FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-2

Vîrful lui Dinamo a fost la un pas să-şi piardă ochiul » Şansa l-a sărutat pe Andrei Cristea

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Andrei Cristea va mai juca fotbal doar din 2011, după operaţia la pomete de azi dimineaţă. Doctorii spun că atacantul dinamovist a riscat o dramă după capul în figură aplicat de Găman duminică seară.

Andrei Cristea va fi operat în această dimineaţă la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din Capitală, de luna viitoare va începe antrenamentele uşoare, urmînd ca abia din ianuarie 2011 să revină pe gazon pentru meciuri de fotbal.

A evitat, de puţin, o tragedie: era să-şi piardă ochiul stîng! "Dacă lovitura era mai puternică şi osul pometelui se deplasa cu cîţiva milimetri, putea să-i fie afectată orbita şi să rămînă fără vedere la ochiul stîng. Din fericire, nu a fost aşa, iar Andrei, deşi pe sedative, este întreg. Nu are faţa desfigurată, probabil nu va fi nevoie să joace cu mască", au declarat ieri doctorii care l-au consultat.

"Evit să mă uit în oglindă"
Atacantul de 26 de ani se simţea ieri mai bine, încercînd să şi glumească. "Am trecut prin mari dureri, dar mai rău mă doare că nu i-au învins băieţii pe olteni. Viaţa de fotbalist înseamnă şi sacrificii, nu doar vicii şi discoteci. Sînt <machiat> tot, evit să mă uit în oglindă. O să-mi lipsească fotbalul. Am fost impresionat de gestul preşedintelui Nicolae Badea, care mi-a stat alături pînă la ora 3:00 dimineaţa şi a fost cu mine la trei spitale să-mi fac radiografii", a declarat ieri Andrei pentru gsp.ro.

"Nu cred că Găman a vrut să mă lovească, nu-i port ranchiună. Cred că a încercat să mă sune noaptea, după meci, dar aveam dureri mari... Îi urez să ajungă un mare fotbalist!"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
florinch
florinch  •  16 Noiembrie 2010, 18:44

Cand un jucator,incercand sa lupte pentru minge,loveste celalalt jucator cu piciorul si-i provoaca aceluia o vatamare grava,jucatorul este eliminat.De ce la o lupta pentru minge,in careu,cand un jucator,neatingand mingea,ii sparge pometele celui care a lovit balonul nu se da fault (implicit penalti) si cartonas rosu?Loviturile periculoase sunt numai cu piciorul?

aloys_
aloys_  •  16 Noiembrie 2010, 14:17

BRAVO CRISTEA, DAI DOVADA DE MARE CARACTER! FORZA DINAMO!

alingeorgian
alingeorgian  •  16 Noiembrie 2010, 12:18

RESPECT CRISTEA, esti un baiat cu mult bun simt si educat! Pacat ca putini sunt in fotbal ca tine...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează