FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vis spulberat! Dorința fanilor dinamoviști, înnăbușită de Mircea Lucescu: "Nu, în niciun caz!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 10:13

La finalul lunii noiembrie, mai multe zvonuri indicau posibilitatea ca Mircea Lucescu să investească la Dinamo alături de Mircea Rednic. Ipoteza a fost demontată categoric de selecționerul Turciei.

"Nu poţi să te implici într-o chestie pe care nu o controlezi, nu o urmăreşti, nu eşti acolo. Nu, în niciun caz! Sunt cu tot sufletul alături de ei, să găsească soluţii pentru a ieşi din situaţia asta", a spus recent Mircea Lucescu, la TV Digi Sport.

Mircea Lucescu, 73 de ani, a scris istorie pentru Dinamo ca jucător, dar și ca antrenor. Acesta a cucerit 7 titluri în postura de fotbalist și unul în cea de tehnician la echipa din "Ștefan cel Mare".

"Am ţinut foarte mult la Rednic, aş fi vrut să se stabilizeze mai mult la un club pentru că pentru mine un antrenor mare e un antrenor care reuşeşte să rămână o perioadă mai lungă undeva" Mircea Lucescu despre Rednic

Vezi șiIonuț Lupescu nu-l iartă pe Ionuț Negoiță: "Eu nu pot să înțeleg. E clar că nu a pus oameni pricepuți"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  03 Ianuarie 2019, 12:04

Sa fi fost jucator al lui Dinamo, (din ghinion sunt numai suporter de pe vremea celor trei arhitecti ai lui Dinamo, nea Nae , nea Angelo si Traian Ionescu), mi ar fi rusine sa stau acasa fara sa fac ceva pentru clubul , care mi a data viata sportiva , m a facut mare si mi a dat glorie.RUSINE TUTUROR, RUSINE DE MII DE ORI , TIRIAC , MIRCEA LUCESCU, DINU , ANDONE, etc. si toti aceea carora acest club le dat glorie sportiva si i-a facut sa se simta bine material, sa stati acasa si sa nu ajutati clubul ,fiecare cu ce puteti, din putinul pe care l aveti.Vorbiti de spiritul lui DINAMO, dar nu faceti nimic in cel mai greu moment din istoria clubului, i am uitat pe BORCEA , BADEA, ADRIAN NASTASE si altii, pe care acest club i a facut fericiti.Inca odata , RUSINE LASILOR!

2036290743290484
Ion Marin  •  03 Ianuarie 2019, 10:48

Ma intreb ce fac suporterii?In loc sa stranga adeziuni si bani pentru echipa, se bat si bat femei in tribune.Au pretentii , dar nu fac nimic sa ajute clubul care le adus atatea bucurii.Ar trebui sa faca un fond de cotizatii , deschis la o banca , in care sa depuna fiecare dupa posibilitati si sa fie folositi in fiecare inceput de sezon numai pentru cumpararea de jucatori.Daca ar fi asa , nu ar mai fi atatea probleme , iar Negoita nu ar fi singur.SI NU AR MAI VISA, CA INTRO ZI SE VA INTOARCE MIRCEA LUCESCU LA DINAMO.Ca si TIRIAC, NICI EL , nu va face nimic pentru DINAMO.dACA DI AFACERILE LUI , ACEST nabab Tiriac ar da 20% din profit asa cum ii permite legea la Dinamo , clubul ar fi cel mai bogat din Romania.Inca un un om de gheata in ceea ce priveste al spiritul lui Dinamo.Ar trebui in al 12 ceas , pentru ca nuai are multe , sa lase ceva pentru clubul , care le a dat un nume.

mmvv80
mmvv80  •  02 Ianuarie 2019, 10:17

saracii dinamovisti, ca sa le distraga atentia de la catastrofele in serie de la echipa li se tot arunca fumigene , unele posibil inventate chiar de Domnul Ziarist TalentLipsa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează