LIGA 1  ·  DINAMO

Vis spulberat! Dorința fanilor dinamoviști, înnăbușită de Mircea Lucescu: "Nu, în niciun caz!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Marti, 01 Ianuarie 2019, 10:13

La finalul lunii noiembrie, mai multe zvonuri indicau posibilitatea ca Mircea Lucescu să investească la Dinamo alături de Mircea Rednic. Ipoteza a fost demontată categoric de selecționerul Turciei.

"Nu poţi să te implici într-o chestie pe care nu o controlezi, nu o urmăreşti, nu eşti acolo. Nu, în niciun caz! Sunt cu tot sufletul alături de ei, să găsească soluţii pentru a ieşi din situaţia asta", a spus recent Mircea Lucescu, la TV Digi Sport.

Mircea Lucescu, 73 de ani, a scris istorie pentru Dinamo ca jucător, dar și ca antrenor. Acesta a cucerit 7 titluri în postura de fotbalist și unul în cea de tehnician la echipa din "Ștefan cel Mare".

"Am ţinut foarte mult la Rednic, aş fi vrut să se stabilizeze mai mult la un club pentru că pentru mine un antrenor mare e un antrenor care reuşeşte să rămână o perioadă mai lungă undeva" Mircea Lucescu despre Rednic

Vezi șiIonuț Lupescu nu-l iartă pe Ionuț Negoiță: "Eu nu pot să înțeleg. E clar că nu a pus oameni pricepuți"Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (7)

Ion Marin  •  03 Ianuarie 2019, 12:04

Sa fi fost jucator al lui Dinamo, (din ghinion sunt numai suporter de pe vremea celor trei arhitecti ai lui Dinamo, nea Nae , nea Angelo si Traian Ionescu), mi ar fi rusine sa stau acasa fara sa fac ceva pentru clubul , care mi a data viata sportiva , m a facut mare si mi a dat glorie.RUSINE TUTUROR, RUSINE DE MII DE ORI , TIRIAC , MIRCEA LUCESCU, DINU , ANDONE, etc. si toti aceea carora acest club le dat glorie sportiva si i-a facut sa se simta bine material, sa stati acasa si sa nu ajutati clubul ,fiecare cu ce puteti, din putinul pe care l aveti.Vorbiti de spiritul lui DINAMO, dar nu faceti nimic in cel mai greu moment din istoria clubului, i am uitat pe BORCEA , BADEA, ADRIAN NASTASE si altii, pe care acest club i a facut fericiti.Inca odata , RUSINE LASILOR!

Ion Marin  •  03 Ianuarie 2019, 10:48

Ma intreb ce fac suporterii?In loc sa stranga adeziuni si bani pentru echipa, se bat si bat femei in tribune.Au pretentii , dar nu fac nimic sa ajute clubul care le adus atatea bucurii.Ar trebui sa faca un fond de cotizatii , deschis la o banca , in care sa depuna fiecare dupa posibilitati si sa fie folositi in fiecare inceput de sezon numai pentru cumpararea de jucatori.Daca ar fi asa , nu ar mai fi atatea probleme , iar Negoita nu ar fi singur.SI NU AR MAI VISA, CA INTRO ZI SE VA INTOARCE MIRCEA LUCESCU LA DINAMO.Ca si TIRIAC, NICI EL , nu va face nimic pentru DINAMO.dACA DI AFACERILE LUI , ACEST nabab Tiriac ar da 20% din profit asa cum ii permite legea la Dinamo , clubul ar fi cel mai bogat din Romania.Inca un un om de gheata in ceea ce priveste al spiritul lui Dinamo.Ar trebui in al 12 ceas , pentru ca nuai are multe , sa lase ceva pentru clubul , care le a dat un nume.

mmvv80  •  02 Ianuarie 2019, 10:17

saracii dinamovisti, ca sa le distraga atentia de la catastrofele in serie de la echipa li se tot arunca fumigene , unele posibil inventate chiar de Domnul Ziarist TalentLipsa.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1