FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Visul lui Gigi Becali, spulberat! Refuz categoric de la jucătorul pe care îl vrea cu orice preț: "Nu există nicio șansă!"

FOTO: Facebook Andrei Ivan
FOTO: Facebook Andrei Ivan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 08:54

Dorit de Gigi Becali, atacantul de 21 ani al celor de la Rapid Viena, Andrei Ivan, nici nu vrea să audă de FCSB.

"În momentul de faţă, nici tehnic şi nici practic nu se poate pune problema unui transfer. Între Krasnodar şi Rapid Viena există un contract beton şi nu sunt şanse pentru un transfer în iarnă.

Respect Steaua, îl respect pe Gigi Becali, dar în momentul de faţă chiar nu se poate realiza acest transfer. Nu există nicio şansă. Jucătorul vrea să aibă continuitate, se simte bine la Viena", a spus Ion Carp, agentul lui Ivan.

Vezi și: Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! El este jucătorul pe care poate obține o AVERE! Progres incredibil în ultimii doi ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
hanmocar
hanmocar  •  30 Noiembrie 2018, 14:40

Ce-i cu buruienile astea pe aici ?

observator_federal
observator_federal  •  30 Noiembrie 2018, 14:10

Ivan a afirmat în numeroase rânduri că nu va juca la fcsb, dar Gigi singur nu a vrut să se împace cu ideea... Așa că, vrând nevrând, și presa noastră (gigistă) a fost nevoită să preia în 'jde articole o știre pe care nu o credea nimeni. Și dacă lui Gigi îi va reveni obsesia cu Ivan (de ce nu?), atunci telenovela ar putea continua, cu aceeași audiență...

partea47mea
partea47mea  •  30 Noiembrie 2018, 13:02

Alegerea intre a veni la fc fcsb sau a refuza este data de nivelul IQ ului celui in cauza.Daca prezinti minimul de materie cenusie nu ai ce cauta la acea "entitate".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează