LIGA 1  ·  TRANSFER

Visul lui Gigi Becali, spulberat! Refuz categoric de la jucătorul pe care îl vrea cu orice preț: "Nu există nicio șansă!"

FOTO: Facebook Andrei Ivan
FOTO: Facebook Andrei Ivan

Vineri, 30 Noiembrie 2018, 08:54

Dorit de Gigi Becali, atacantul de 21 ani al celor de la Rapid Viena, Andrei Ivan, nici nu vrea să audă de FCSB.

"În momentul de faţă, nici tehnic şi nici practic nu se poate pune problema unui transfer. Între Krasnodar şi Rapid Viena există un contract beton şi nu sunt şanse pentru un transfer în iarnă.

Respect Steaua, îl respect pe Gigi Becali, dar în momentul de faţă chiar nu se poate realiza acest transfer. Nu există nicio şansă. Jucătorul vrea să aibă continuitate, se simte bine la Viena", a spus Ion Carp, agentul lui Ivan.

Vezi și: Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! El este jucătorul pe care poate obține o AVERE! Progres incredibil în ultimii doi aniClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (4)

hanmocar  •  30 Noiembrie 2018, 14:40

Ce-i cu buruienile astea pe aici ?

observator_federal  •  30 Noiembrie 2018, 14:10

Ivan a afirmat în numeroase rânduri că nu va juca la fcsb, dar Gigi singur nu a vrut să se împace cu ideea... Așa că, vrând nevrând, și presa noastră (gigistă) a fost nevoită să preia în 'jde articole o știre pe care nu o credea nimeni. Și dacă lui Gigi îi va reveni obsesia cu Ivan (de ce nu?), atunci telenovela ar putea continua, cu aceeași audiență...

partea47mea  •  30 Noiembrie 2018, 13:02

Alegerea intre a veni la fc fcsb sau a refuza este data de nivelul IQ ului celui in cauza.Daca prezinti minimul de materie cenusie nu ai ce cauta la acea "entitate".

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1