FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Visul" lui Gigi s-a împlinit: şi-a adus echipa lângă stână! :) + Surpriză! Ce plan are pentru următorul meci

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2018 18:48

Ceea ce exista doar ca ameninţare în discursurile lui Gigi Becali din urmă cu mulţi ani, că va duce FCSB să joace în Pipera dacă generalii din MApN nu-l vor mai lăsa să joace în Ghencea, a devenit realitate în acest sezon. Patronul a ajuns să-şi vadă echipa evoluând chiar în cartierul în care locuieşte.

Meciul cu Botoşani s-a jucat în Voluntari, pe stadionul "Anghel Iordănescu", cel care aparţine clubului FC Voluntari, unde Primăria controlează totul, iar edil este Florentin Pandele, nimeni altul decât finul lui Becali.

Casa în care locuieşte Gigi se află la 5 străzi distanţă de arena pe care s-a jucat meciul, iar duminică seară, când traficul este liber, foarte probabil lui Becali i-au fost suficiente 4-5 minute pentru a ajunge la stadion.

1

Record negativ de asistenţă

Nu acelaşi lucru a fost valabil pentru suporteri, care ar fi trebuit să parcurgă o distanţă mult mai mare din Bucureşti. Spre exemplu, fanii care locuiesc în Drumul Taberei, Berceni sau Militari ar fi avut nevoie să meargă peste 10 kilometri până la arena din Voluntari, locaţie unde nu există niciun mijloc de transport în comun care să facă legătura cu Bucureşti, mai ales la o oră târzie. Meciul s-a terminat aproape de miezul nopţii. 

Are şi stâna aproape de casă :))

Becali are totul aproape de casă. Şi-a creat chiar şi o stână, unde ţinea în jur de 100 de oi (foto). Locaţia era amplasată tot în Pipera, undeva la cel mult 1 kilometru distanţă de casă. Din cauza mirosului produs de animale, un locatar din zonă i-a făcut plângere lui Becali, care a fost nevoit să mai renunţe la o parte din oi, iar în prezent deţine doar câteva zeci. 

2

Pe unde a mai jucat FCSB "acasă" în ultimul deceniu
FCSB - Valerenga 3-1 Constanţa
FCSB - Mioveni 4-0 Constanţa
FCSB - U Cluj 2-1 Ploieşti
FCSB - ŢSKA Sofia 2-0 Cluj
FCSB - Botoşani 5-3 Cluj
FCSB - Oţelul 2-1 Buzău
FCSB - Astra 0-1 Piteşti

Cu Călăraşi tot la Voluntari?

Dacă suprafaţa de joc de pe Arena Naţională nu va fi îmbunătăţită în perioada următoare, atunci, şefii FCSB iau serios în calcul varianta ca şi primul meci pe care îl vor susţine pe teren propriu în Liga 1 să aibă loc tot la Voluntari. Partida e programată abia peste 3 săptămâni, pe 23 septembrie, împotriva celor de la Dunărea Călăraşi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
rjka
rjka  •  05 Septembrie 2018, 08:49

Pai stana reprezintă spectatori fecesebeului nu exista nici o diferența între ooiii și becalioti lui gigi de pe Moll arena .

red_dog72
red_dog72  •  05 Septembrie 2018, 07:20

Dar la Popesti Leordeni de ce nu incerci sa joci nea oaie? sti ce stadion frumos este si are si vreo 300 de locuri, suficient pt echipa matale de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

qwerty007
qwerty007  •  04 Septembrie 2018, 21:54
Postat de Andrei Paul Bront pe 04 Septembrie 2018, 21:35

Asa echipa mare si sa nu ai stadiounul tau propiu , sa te tot milogesti ba la unguri la CFR , ba pe National arena , Acum la voluntari , langa stana. O rusine, asta a ajuns Steaua din pacate

Fcsb nu e Steaua,patriotul Gigi B a reusit sa desfiinteze echipa lui Ana Pauker,reeinfiintata ulterior de Talpan.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează