FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Visul unei nopţi de iarnă » Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting şi povestea transferurilor picate în ultimele ore din ianuarie

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 20:52

Portughezii l-ar fi plătit doar să se antreneze pînă în vară pe ”Săgeată”, ce jucase la două echipe în acest sezon. Potrivit DolceSport, vîrful Vasluiului a refuzat oferta, motivînd că nu poate accepta bani nemunciţi


A stat două zile la Lisabona, a făcut vizita medicală şi Sporting a anunţat transferul pe site, dar pînă la coadă afacerea a căzut pe ultima sută de metri. Marius Niculae nu se întoarce în Portugalia, cel puţin pînă la vară! Repriza jucată în Supercupa României, cu Dinamo, i-a spulberat visul unei nopţi de iarnă. Portughezii au renunţat joi noaptea la mutare, neavînd girul FIFA că îl pot utiliza fără risc.

Deşi FRF i-a dat asigurări că jocul cu CFR nu ar face parte din acest sezon, Sporting a fost avizat de forul mondial că, potrivit O Jogo, "nu se pot disputa meciuri oficiale în afara unei stagiuni, cazul Supercupei de pe 14 iulie, şi de regulamentul federaţiei lusitane, ce spune că sezonul se derulează între 1 iulie 2012 şi 30 iunie 2013". Adică atacantul Vasluiului nu mai putea evolua la a treia echipă.

"Leii" l-ar fi luat chiar fără să joace pînă în vară. Potrivit unor surse apropiate lui Niculae, citate de DolceSport, l-ar fi plătit numai să se antreneze ca să fie siguri că nu-l pierd. Dar Marius a declinat oferta şi s-a întors în cantonamentul echipei lui Hizo, motivînd că nu poate accepta bani nemunciţi.

"Răspunsul FIFA nu a fost concludent. Astfel, nu l-am achiziţionat pe Niculae pentru că nu doream să îl ţinem pe fotbalist fără să joace"
Godinho Lopes, preşedinte Sporting

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  06 Februarie 2013, 04:28

"Marius a declinat oferta şi s-a întors în cantonamentul echipei lui Hizo, motivînd că nu poate accepta bani nemunciţi." Cum adica bani nemunciti, antrenamentele nu inseamna munca?

legoolas
legoolas  •  02 Februarie 2013, 02:41
Postat de mr.d pe 02 Februarie 2013, 02:13

Nu puteau sa il cumpere si sa il lese imprumut la Vaslui pana in vara? o__o

Corect. In schimb, daca Sporting ia facut oferta asta sa se antreneze cu Sporting si sa fie platit, chiar daca nu joaca. BIG LIKE! Iar daca Niculae a refuzat din cauza asta, BIG LIKE!

mr.d
mr.d  •  02 Februarie 2013, 02:13

Nu puteau sa il cumpere si sa il lese imprumut la Vaslui pana in vara? o__o

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close