FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vîtcă: "Steaua trebuia să-mi dea mai multe şanse"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Fostul goalkeeper al Stelei Cosmin Vîtcă se declară dezamăgit de faptul că nu a primit şansa de a confirma la gruparea din Ghencea şi spune că îşi doreşte o propunere din partea uneia dintre echipele importante din campionat.

"Sînt jucător liber de contract, echipă nu mi-am găsit deocamdată. Din păcate nu am apucat să evoluez pentru Steaua, cred că meritam şi eu să primesc o ocazie de a demonstra că pot să fiu o soluţie. În primul an cît am fost eu acolo, goalkeeperii au apărat foarte bine, apoi am fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş.

Voiam să arăt că merit banii care s-au dat pe mine, îmi pare rău că nu am reuşit să mă impun. Domnul Olăroiu m-a adus la Steaua, cred că era altfel dacă rămînea dumnealui. Faţă de mine, Gigi Becali s-a comportat foarte bine, a arătat că e corect şi ţin să îi mulţumesc. Vreau să ajung la o echipă mare, sînt tînăr şi cred că pot să evoluez la un nivel înalt", a spus Vîtcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
soron
soron  •  28 Iunie 2010, 12:48

echipa mare ? cred ca otelul a fost prea mare pentru tine

pipitahiguain
pipitahiguain  •  28 Iunie 2010, 12:43

victoria branesti

gazistu
gazistu  •  28 Iunie 2010, 11:24

mult succes vatca.. marea ta greseala e ca ai plecat de la galati stiind ca la steaua atunci erau zapata si cernea inka....tu erai cam al 3lea portar, la medias tai facut datoria... h://gazmetanmedias. b l o g s p o t . c o m

Vezi toate comentariile (4)
Comentează