FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

Vivi Răchită, derapaj sexist în direct la TV după FCSB - Craiova: „Mulți dintre jucători au avut fustiță!”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 14:23

Vivi Răchită, fost fotbalist la Steaua și Petrolul, a avut un derapaj sexist în timp ce analiza meciul dintre FCSB și Craiova, scor 4-1.

Într-un dialog cu Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, la Pro X, Vivi Răchită i-a criticat pe jucătorii olteni și a avut o replică sexistă. 

Sorin Cârțu: „Ce să mai spun? Având în vedere scorul, mă încearcă sentimente confuze. A fost o săptămână tristă pentru noi. Sperăm să o dăm uitării repede” 
Vivi Răchiă: „Te-am văzut în tribună într-un fel de fustă, de pătură. Fusta aia ar trebui să le-o dai multora dintre jucători!

Sorin Cârțu: „Era o geacă” 
Vivi Răchită:Fusta aia trebuia purtată de jucători. Mulți au avut fustiță în loc să aibă pantaloni și trening de bărbați” 

Sorin Cârțu: „Asta e...” 
Vivi Răchită: „Da, Sorine. Dacă nu ești bărbat atunci când ești pe Arena Națională, joci cu Steaua și se uită toată lumea, atunci când?”
Sorin Cârțu: „Timp de 70 de minute nu puteai prevedea asta. Dacă marcam și noi când am trimis mingea în bară sau la ocazia lui Koljic... Trebuie să nu mai facem cadouri. Nu cred că e echipă din Liga 1 care să nu fi primit cadouri de la noi”

Citește și: 

Basarab Panduru ironizează Craiova după înfrângerea cu FCSB: „După 30 de minute nu știam dacă meciul e fără fani sau s-a amânat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ucv1948
ucv1948  •  09 Martie 2020, 21:05

Cand jucam cu fcsb mereu purtam fustita. Pacat !

petrep
petrep  •  09 Martie 2020, 18:15
Postat de amicu pe 09 Martie 2020, 15:30

mai scutiti-ne cu sexism, rasism si alte chestii. O sa ajungem sa nu mai putem zice nimic, ca se ridica vreun nemutumit.

"jurnalism" de doi lei. Prind si ei in zbor toate absurditatile debitate de idiotii/ idioatele vestului si incearca si ei, mamelucii, sa dea si ei o "stire"...:)))))

stefan..
stefan..  •  09 Martie 2020, 16:47

Bancu, Mateiu si ceilalti care, din motive de pierdere a locului de titular sau de duritate a programului de antrenament, l-au lucrat pe Pițurcă , au ceea ce au vrut: statutul de "fustitar". Ar fi vrut performanță fara muncă. Respect, Multescu, Mangia, Pițurcă!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează