FOTBAL  »  Superliga  »  VIZITĂ

Vizită de ULTIMĂ ORĂ în cantonamentul lui Dinamo » Anunț despre viitorul lui Andone + Mesajul conducerii pentru jucători

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 19:00

Dinamo traversează momente delicate, în ciuda faptului că echipa a reușit să câștige ultimele două jocuri oficiale, 4-0 cu Pandurii și 2-1 cu Dinamo II.

S-a luat în calcul chiar și plecarea lui Ioan Andone, pe listă fiind Marius Șumudică și Cosmin Contra.

Ionuț Negoiță și Adrian Mutu au fost azi în cantonamentul echipei de la Săftica, unde au purtat discuții atât cu jucătorii, cât și cu antrenorul echipei.

Cei doi i-ar fi încurajat pe jucători înaintea meciului greu cu Astra. Mai mult, Ioan Andone a fost și el asigurat că are tot sprijinul conducerii, anunță TV Digi Sport.

”Nu se pune problema ca Ioan Andone să fie demis de la Dinamo. Vă rugăm nu mai aplecați urechea la toate zvonurile”, a fost mesajul celor doi conducători.

La discuții a participat și directorul sportiv Ionel Dănciulescu, acesta fiind mereu aproape de echipă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Octombrie 2016, 06:28
Postat de zecs93 pe 28 Octombrie 2016, 23:23

Te asigur ca nu sunt sub andone, sunt peste el, ii dau clasa tactica ca joc si ca asezare in teren ( sistem tehnico-tactic) !! O sa vezi maine cand ne bate Astra ( primul pretendent pentru postu de antrenor: M.Sumudica) !!!

Zexule, tu esti Guardiola mascat... Peste Andone esti, sistemul tehnico-tactic il ai la degetul mic, icoana cu Sumudica ai. Ce mai, FCD1948B-ist pur sânge! Coregrafia-i gata?

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Octombrie 2016, 02:56
Postat de ares123 pe 28 Octombrie 2016, 22:16

15 ani...sa crezi tu. Probabil ca am mai mult decat taktu. Asa ca spune-mi si mie despre acel 7-0 din 2000.

Inseamna ca ai 84 de ani :)))) Nenea, daca nu stii ,inseamna ca esti fecesebist, atunci a jucat Steaua !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 Octombrie 2016, 00:20
Postat de Laurian Orian pe 29 Octombrie 2016, 00:10

Sa tii un vestiar stii? Sa faci echipa competitiva din sosete stii? Sa lupti împotriva tuturor poti? Adrian Mutu si gasca(a aparut si teroristul ala de Kirita.Ma tem sa nu explodeze televizorul când apare asta sau când vorbeste) o anumita parte a suporterilor. Presa.Si Gazeta Sporturilor,pentru ca asta nu face parte din presa. Oricum,cred ca esti modest si ai valoare.Cu aceste calitati te pot angaja eu când o sa-l dau afara pe antrenorul de la Real Madrid,ca tocmai am cumparat echipa asta. Trebuie sa ma interesez cum îl cheama pe antrenor.Esti liber de contract?

ESTI PENIBIL..RAU ..

Vezi toate comentariile (62)
Comentează