Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 11:34 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 12:24

FCU Craiova a avut parte de o vizită-surpriză în cantonament înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Aflat în Bănie, unde s-a întâlnit cu mai multe oficialități locale, ambasadorul Argentinei în România, Carlos Alejandro Poffo, mare pasionat de fotbal, a trecut și pe la complexul de pregătire al echipei lui Adrian Mititelu. 

  • Partida Universitatea Craiova - FCU Craiova se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport și Digi Sport 1
Cum a reacționat Elias Charalambous după ce Gigi Becali i-a făcut 4 schimbări la pauză: „Am discutat înainte de meci...”
OȚELUL - FCSB 1-1
Cum a reacționat Elias Charalambous după ce Gigi Becali i-a făcut 4 schimbări la pauză: „Am discutat înainte de meci...”

Carlos Alejandro Poffo a discutat cu reprezentanții lui FCU, dar mai cu seamă cu Pepe Bauza, conaționalul său, care i-a făcut cadou din partea clubului un tricou cu numărul 10 și cu prenumele său, Alejandro.

+6 FOTO

Juan Bauza, Yassine Bahassa, William Baeten, Amar Kvakic și Vlad Achim n-au făcut deplasarea la Zalău

Ambasadorul Argentinei în România s-a mai întreținut cu alți patru fotbaliști, care la fel ca și Bauza, n-au făcut deplasarea la Zalău, pentru meciul din Cupa României: Yassine Bahassa, William Baeten, Amar Kvakic și Vlad Achim.

Carlos Alejandro Poffo s-a declarat fan al echipei FCU Craiova.

„Clubul nostru a primit vizita ambasadorului Argentinei în România, Carlos Alejandro Poffo. Ne-am bucurat că ne-a călcat pragul bazei de pregătire FCU Football Park - "Tărâmul Leilor", unde a fost primit de oficialii clubului și de jucătorii Juan Bauza, Yassine Bahassa, William Baeten, Amar Kvakic și Vlad Achim.

El a fost impresionat de condițiile de pregătire și de istoria păstrată vie de FCU 1948 și a promis că va participa la un meci pe teren propriu disputat de echipa noastră. Încântat de prezența la baza noastră de pregătire, acesta a îmbrăcat tricoul nostru", se arată pe pagina oficială de Facebook a FCU Craiova.

Derby-ul cu Universitatea Craiova o prinde pe FCU Craiova într-o criză profundă, fără victorie de 5 etape, locul 13, de baraj, cu 14 puncte, după 14 etape.

Noul antrenor al celor de la FCU Craiova, Giovanni Costantino, este foarte preocupat să remedieze problemele din sistemul defensiv, dar și să ridice nivelul de agresivitate al jucătorilor săi, care în ultimele patru meciuri au făcut doar trei alunecări! Numai una reușită!

Citește și alte articole:

Ei sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB!

Verdict crunt în cazul lui Hanca și atac în direct: „Țicu stă 16 etape, Dawa se bucură de fotbal! În ce țară trăim?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”