FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Vlad Mihalcea are deja primele oferte din fotbalul românesc: "E foarte greu, dar ni-l dorim mult"

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2015 19:02

Cosmin Bodea şi Mihai Stere, antrenorii lui FC Brașov, nu s-au ales cu mare lucru după trialurile organizate în weekend. Cei doi ar încerca însă marea lovitură, un împrumut al lui Vlad Mihalcea (16 ani) de la Steaua.

Mihai Stere a precizat că o problemă în ceea ce priveşte lotul, este cea a jucătorilor U19. „Îi avem pe Căucă şi pe Mareş, jucători care ne vor ajuta şi putem începe cu ei, însă ar mai fi nevoie de doi de valori apropiate, iar în completare mai apelăm la juniori pe care îi avem în curte.

Ştim că e foarte greu, dar ni l-am dori mult pe Mihalcea, sub formă de împrumut. El a apucat să debuteze la Steaua, dar aşa în scădere de formă cum e campioana, tot mi-e greu să cred că se va putea impune de la început. Tocmai în această idee, dacă nu un an, măcar pînă la iarnă, cred că ar fi benefic şi pentru noi, dar şi pentru el, să joace meci de meci”, a mai adăugat fostul mijlocaş al „stegarilor”.

Cei doi antrenori se bazează şi pe dorinţa tatălui tînărului mijlocaş, care ar fi spus în momentul transferului că şi-ar dori ca fiul său să fie împrumutat la FC Braşov, pentru a evolua meci de meci, ca junior în teren, dar şi pentru a îl mai ţine departe o perioadă de tentaţiile capitalei.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Iulie 2015, 00:53

...da ...bine...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează