FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Vlad Morar după ce a reușit un hattrick cu ACS Poli: "Steaua va fi principala noastră contracandidată la titlu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 20:02

Vlad Morar a înscris de trei ori într-o singură repriză cu ACS Poli, pe care Viitorul a învins-o pe teren propriu la o diferență clară, 5-0. 

Atacantul venit în iarnă la Viitorul e convins că echipa sa se va bate pentru titlu doar cu Steaua

"Sunt fericit că am reușit să înscriu cele 3 goluri, dar important este că am câștigat, mai ales după ce am făcut un meci foarte slab împotriva Astrei (n.r. 0-1). Hagi ne-a certat și reproșurile ne-au ajutat.

Mai avem o partidă grea la CFR, iar apoi urmează play-off-ul și sperăm să rămânem pe primul loc până la finalul campionatului. Cred că Steaua va fi principala contracandidată, dar pe mine mă interesează doar echipa mea", a spus Morar la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează