FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Vlad Munteanu: "Nu aşteptăm ca Max Nicu să cîştige meciurile de unul singur". Cine va fi surpriza lui U Cluj în primăvară

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 20:39

Preşedintele lui U Cluj, Vlad Munteanu, este satisfăcut de modul cum se pregăteşte echipa în cantonamentul din Antalya: "Eu cred că va fi un retur de bun augur pentru nou, plus că echipa a acumulat experienţă şi calitate. La vîrf, se joacă pe bani mai mulţi şi pe gloria, în zona noastră, a retrogradării, luptăm pentru supravieţuire".

Sosirea lui Max Nicu este văzută drept o posibilă garanţie a succesului, adică rămînerea în Liga 1 a ardelenilor: "El oferă un plus de profesionalism şi de experienţă, dar o să-l ajute şi echipa. Nu ne aşteptăm să cîştige meciurile de unul singur şi să dea 15 goluri. Şi Machado este un transfer bun, se va pregăti serios, cred că va fi o surpriză plăcută în retur".

Vlad Munteanu a spionat astăzi meciul fostei sale echipe, Dinamo Bucureşti (foto), în amicalul cu Cernomoreţ Odessa (1-1): "Am venit să văd o formaţie cu care ne vom confrunta în campionat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează