FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Vlad Munteanu și-a dat demisia de la U Cluj: "Simt că sînt vinovatul de serviciu"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 14:52

Vlad Munteanu a decis să demisioneze din funcția de administrator special al celor de la U Cluj.

Munteanu, numit în această funcție în noiembrie 2013, a decis să nu mai continue în conducerea clubului, care se află în insolvență și va retrograda la finalul acestui sezon. 

Acesta va rămîne în funcție pînă la convocarea unei noi Adunări Generale a Creditorilor, așa cum prevede legea insolvenței

"Este o decizie dificil de luat, dar cred că e spre binele Universității. Aș fi vrut să rămîn la U și în Liga a II-a sau în orice eșalon ar ajunge echipa, decizia nu e legată de ratarea obiectivului și retrogradare. Simt că sînt vinovatul de serviciu, orice aș face, dar înțeleg supărarea suporterilor. Sînt conștient că am făcut și greșeli, mi le asum.

Echipa a fost într-o situație dificilă, a apărut și situția domnului Walter, un om care a sprijinit enorm acest club în ultimii șase ani", a spus Munteanu potrivit Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Mai 2015, 21:55

asta e u***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wb.poli1945
wb.poli1945  •  27 Mai 2015, 00:13

Cum se face că în țara asta ajung în funcții numai oameni ipocriți, lipsiți de caracter, de orice urmă de moralitate? Auzi la el: el pleacă pentru binele Universității și ne putem imagina cât s-a frământat el săracul, precum peștele pe uscat, până să ia această decizie. Și cum își asumă el greșelile? Plătește ceva din buzunarul lui?

khal_37
khal_37  •  27 Mai 2015, 00:11

Ai vazut boschetare...ce gura mare aveau tu! Acum ca satelitul lui FCDB a retrogradat si e la un pas de faliment fugi ca un las,,,un las ai fost toata viata. Se vede ca esti dinamovist.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează