FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A ajuns la „județ”! Fotbalistul cu 41 de meciuri la Dinamo, fost internațional, joacă în Liga 5 la 27 de ani! Cariera lui s-a prăbușit

Vlad Olteanu / Sursă foto: Facebook +9   FOTO
Vlad Olteanu / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 18:36 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 22:34

Vlad Olteanu (27 de ani), fotbalist cu 41 de meciuri la Dinamo, fost internațional de „tineret”, nu și-a mai găsit locul în primele trei ligi și a dispărut de tot din prim-planul fotbalului românec. El evoluează în acest moment pentru CS Colțea 1920 Brașov, în Liga 5!

Dinamoviștii au sperat mult timp că-l vor transforma pe Vlad Olteanu într-o piesă de export care le va umple buzunarele, dar năzuințele lor n-au devenit realitate.

Întotdeauna forțat, în special când reprezenta o soluție pentru regula U21, fundașul stânga nu și-a valorificat potențialul, iar cariera lui s-a prăbușit.

Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani
DINAMO
Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani

Dinamo a plătit 180.000 € pentru Vlad Olteanu și spera să dea lovitura

„Câinii” l-au înregimentat pe Olteanu în 2016, transferându-l de la FC Brașov la insistențele lui Mircea Rednic. Au plătit în schimbul său 180.000 €, în perioada în care Vlad prindea constant lotul naționalei U21.

Roș-albii au apelat la început la Olteanu, apoi l-au împrumutat în mai multe rânduri, la Sepsi, Voluntari și ACS Poli.

După ce și-a încheiat definitiv socotelile cu Dinamo, în 2019, cariera lui Olteanu a luat-o serios la vale. A mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Inter Tărlungeni și SR Brașov. Tot la poalele Tâmpei evoluează și în acest moment, pentru gruparea Colțea Brașov, în Liga 5! Adică la „amatori”. 

Vlad Olteanu, în stânga, la Colțea Brașov
Vlad Olteanu / Sursă foto: Facebook
Vlad Olteanu / Sursă foto: SR Brașov
Vlad Olteanu, în perioada Dinamo
Vlad Olteanu, în perioada Dinamo
+5 FOTO

Fundaş stânga de meserie, acesta a evoluat în aventurile sale și pe postul de mijlocaș de bandă. În timpul pandemiei, a încercat să-și găsească un contract în Anglia, dar fără succes.

Vlad Olteanu, implicat în episodul „beție în avion”

Vlad Olteanu s-a numărat și el printre petrecăreții de la naționala U21, în episodul de pomină petrecut în martie 2017

Atunci, în timp ce era împrumutat la Sepsi, Olteanu a consumat băuturi alcoolice alături de Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea în avionul care transporta „tineretul” într-un cantonament în Spania. Ulterior, cei patru au fost trimiși acasă de selecționerul de la acea vreme, Daniel Isăilă.

450.000 de euroajunsese să valoreze Vlad Olteanu în iunie 2018. Acum nu mai are cotă pe Transfermarkt!

A comis-o grav într-un derby cu FCSB

Vlad Olteanu n-a avut doar apariții episodice la Dinamo, într-un timp devenise un om de bază în Ștefan cel Mare. Evoluțiile sale au lăsat de dorit în multe rânduri, inclusiv într-un derby cu FCSB din februarie 2018. 

Vlad Olteanu, în perioada Dinamo
Vlad Olteanu / Sursă foto: Facebook
Vlad Olteanu, în stânga, la Colțea Brașov
Vlad Olteanu / Sursă foto: SR Brașov
Vlad Olteanu, în perioada Dinamo
+5 FOTO

„Câinii roșii”, antrenați de Vasile Miriuță în acel moment, au condus 2-0, dar au încasat două goluri în ultimele minute. În minutul 84, Dennis Man a marcat din interiorul careului, din preajma lui Olteanu, care nu l-a incomodat absolut deloc. În prelungiri, Teixeira a dat lovitura de grație. Olteanu trebuia să-l marcheze, dar l-a lăsat liber pe portughez.

VIDEO Florin ”Rafael” Vasile, juniorul alungat din Ștefan cel Mare, spune că nu i s-au dat șanse: ”Dinamo nu va mai avea generațiile pe care le-a avut. Eu nici nu voiam să fiu titular”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, echipa cu cel mai slab atac din Superliga, și-a prezentat oficial noul portar

Clasamentul în care Dinamo a urcat! „Câinii”, aproape de play-off dacă s-ar respecta acest criteriu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
creeperno534
creeperno534  •  24 Ianuarie 2024, 22:53

Mai bine se retragea

Normal
Normal  •  24 Ianuarie 2024, 09:17

Asta-i soarta dinamovistilor !

paiazze
paiazze  •  24 Ianuarie 2024, 08:59

Aparent asta e noua freza la moda... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează