FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vladimir Cohn critică situația de la Dinamo: „Mai mare rușinea!" » Cum comentează posibilitatea de a se întoarce la club cu Nicolae Badea

Vladimir Cohn și Nicolae Badea
Vladimir Cohn și Nicolae Badea

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 20:43

Fostul acționar și vicepreședinte al roș-albilor, Vladimir Cohn, a taxat decizia clubului și a altor grupări din Liga 1 de a suspenda contractele fotbaliștilor.

Cu fiecare zi, crește numărul victimelor coronavirusului, dar și numărul cluburilor ce recurg la suspendarea contractelor fotbaliștilor. Șomajul tehnic e la modă, cel puțin în fotbalul românesc. Fost acționar al dinamoviștilor, Vladimir Cohn a criticat decizia grupării din Ștefan cel Mare de a recurge la această metodă.

"S-a putut și fără Ceaușescu"

"Eu înțeleg că e o situație grea, că sunt cluburi care abia se târau, iar acum profită de situația asta să taie cât se poate tăia. Dar este o mare rușine! De ce? Fotbaliștii sunt bunurile cele mai de preț ale unui club. După ce se va ridica interdicția, jucătorii vor evolua cu mult mai puțină tragere de inimă. Nu se vede atașamentul față de fotbaliști. Tare mi-e că vor pleca mulți străini din Liga 1, inclusiv cei cu care ridici nivelul. Eu zic că nu poți trata fotbalistul ca pe un obiect. M-a mirat mult ceea ce a făcut Gigi Becali, el era atașat de jucători, îi considera parte din familia lui. Dacă și el a ajuns să înjumătățească salariile, probabil, i-a ajuns și lui cu fotbalul ăsta, s-o gândi serios să se retragă. Dacă se poate fără el? S-a putut și fără Napoleon, și fără Lenin, și fără Ceaușescu, nimeni nu e de neînlocuit. Important e să trecem peste pandemia-nebunia din prezent și să găsim mai repede un vaccin eficient", a comentat Cohn pentru Gazetă.

Trimitere la "Miorița"

În ultimele luni s-a vorbit despre diverse variante de come-back al foștilor acționari ai lui Dinamo, care să preia pachetul majoritar de la Ionuț Negoiță. Numele lui Cohn a fost asociat în parteneriate cu Nicolae Badea, Cristi Borcea și Gigi Nețoiu.

"Să mă întorc cu Badea la Dinamo? Poate cu badea din «Miorița», ăla moldovean... E foarte dificil să vii să preiei un club din România, cu fotbaliștii care sunt acum la dispoziție, să faci performanțe. Ideea de socios a fanilor dinamoviști mi se pare bună, teoretic, este impresionant că au reușit să strângă bani pentru club. Dar, practic, să vedem cum va funcționa pe termen lung și cu acționarii majoritari care sunt, care vor fi! Majoritarii iau decizii ce nu sunt mereu pe placul minoritarilor", a declarat omul de afaceri.

"Mihalcea cred că are stofă, acum să vedem cât este sprijinit. Cel mai inspirat mi s-a părut Uhrin că a lăsat-o pe Dinamo și și-a văzut de drum"
Vladimir Cohn

"Pandemia din prezent este și o lecție pentru așa-zișii politicieni din România. Mă miră sfaturile lui Iohannis, tip șervetele de bucătărie ale bunicii, de genul «Stați acasă, stați cuminți!». Nu e nimic altceva, coerent, concret, în afara unor sfaturi de grădiniță"
Vladimir Cohn

DINAMO. Ionuț Negoiță adâncește depresia fanilor: „Echipa va mai exista doar dacă se implică oamenii. Cu sau fără coronavirus, tot aici se ajungea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
111532340455383
Bica Radiera  •  04 Aprilie 2020, 11:35
Postat de Bica Radiera pe 04 Aprilie 2020, 11:29

***

sa slujeasca un pro rus . chiar dinu ii apara sotia si se lauda cu asta adica pe nina iliescu ca acum sa ne vorbeasca de bolsevism? cit de ridicol cit de inuman sa faci asa ceva? eu am 3 dosare anticomunste si departe de tara cu cetatenia luata. nu am cerut nimic dar am facut la o virsta cind dumnealor isi faceau de cap ignorind orice. curajul de a vorbi de a face ceva? pai nu vedeti ca toti care au spus ceva sint dati uitarii? teama si apoi minciuna. i-au dus sa traiasca imediat imparateste. tiriac lua casa pe ochi frumosi de la petre roman vila cu o chirie simbolica. nastase si el si-au batut joc de uniforma militara. sa mai amintesc si de nastase inutil. badea este acest mare manipulator alaturi de borcea de netoiu si citiva dintre *** din clanul becali care au distrus totul. negoita o fi ce o fi dar ajutat. ati invins domnilor asa cum ati invins si fata de cel caruia ati avut un juramint. iata dece nu va respect. batute, urmariri , favorizati. ceausescu a murit degeaba. tiriac, lucescu , borcea, cohen, si multi altii nu au dat un cent. stadion nu. ajurot nici cu imprumit. da o sa dea danciulescu pentru ca cine a iubit clubul nu -l poate lasa sa moara. rusine domnule cohen , badea lucescu tiriac titi ionescu ! sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111532340455383
Bica Radiera  •  04 Aprilie 2020, 11:29
Postat de Bica Radiera pe 04 Aprilie 2020, 11:22

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111532340455383
Bica Radiera  •  04 Aprilie 2020, 11:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează