FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Vladimir Ivici semneaza azi cu Steaua!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Mijlocasul sirb Vladimir Ivici, de la AEK Atena, ar putea semna astazi cu Steaua pentru un salariu anual de 350.000 de euro. Vladimir Ivici la Steaua? E doar o problema de ore. Mijlocasul sirb nu mai are loc la AEK Atena nici macar in echipa de rezerve, pentru ca antrenorul Serra Ferrer nu conteaza pe el, si vrea sa vina acum la Bucuresti. Mai ales ca gruparea elena este dispusa sa-l elibereze gratis pe Ivici, desi acesta are inca un an de contract.

"Astept o propunere concreta de la Steaua", a spus Vladimir, care le-a marturisit apropiatilor ca, daca i se ofera un salariu anual de 400.000 de euro, cu 50.000 mai putin decit primeste momentan la Atena, va semna imediat. Dar, sustine presa greaca, ar fi chiar dispus sa mai reduca un strop din pretentii.

Adrian Ilie: "Ivici si-a dat acordul"
Adrian Ilie a confirmat o intelegere de principiu cu sirbul: "Ivici si-a dat acordul verbal. Sper ca astazi sau miine sa se finalizeze tranzactia". Tinind cont ca nu va achita nici un ban pentru transfer, Steaua ar fi gata sa-i asigure un salariu de minimum 350.000 de euro, transformindu-l in cel mai bine platit jucator din Ghencea. Cu 50.000 mai mult decit capitanul Mirel Radoi.

Legatura Emeghara
De ce este interesat Ivici atit de mult sa joace la Steaua? Potrivit ziaristilor atenieni, apropiati de AEK, omul de legatura ar fi chiar unul dintre fotbalistii ros-albastri: nigerianul Ifeanyi Emeghara. Ivici il cunoaste pe fundasul african din Serbia, cei doi fiind coechipieri pentru scurta vreme la Partizan Belgrad inainte ca Vladimir sa plece la Borussia Monchengladbach. Sirbul l-ar fi sunat pe Emeghara sa-l intrebe despre Steaua, iar nigerianul i-ar fi spus: "Nu mai sta pe ginduri. Semneaza. E foarte bine aici".

Exemplul Zapata
Nu doar Emeghara intermediaza transferuri. Inainte sa-l achizitioneze pe Robinson Zapata, Hagi nu s-a multumit doar cu imaginile video care-l prezentau pe portarul columbian sarind din bara-n bara. L-a contactat pe Farid Mondragon, compatriot al lui Zapata si fostul goalkeeper al lui Hagi la Galatasaray, cerindu-i referinte. si Mondragon i-a reliefat si mai clar calitatile lui Zapata, convingindu-l pe antrenorul Stelei.

3 ani a jucat Vladimir Ivici la AEK Atena, inscriind 9 goluri in 56 de meciuri in campionatul Greciei
13 selectii are Ivici in "nationala" Serbiei, pentru care nu a reusit insa sa marcheze nici un gol

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează