FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - CSU CRAIOVA

FOTO Gest stupid al jucătorului care a impresionat la națională: a comis-o în Oțelul - Craiova

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 18:58 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 20:22

Vladimir Screciu (23 de ani), mijlocașul defensiv de la Universitatea Craiova, a comis un penalty stupid cu Oțelul, în etapa #17 din SuperLiga.

Unul dintre jucătorii care a impresionat în preliminarii a făcut un penalty inexplicabil când scorul era 0-0. I-a pus talpa pe gambă unui adversar în careu, fără ca mingea să fie măcar aproape.

+3 FOTO

Screciu, penalty stupid în Oțelul - Universitatea Craiova

Oțelul nu a primit penalty direct, „centralul” Horațiu Feșnic a lăsat inițial jocul să continue. A fost avertizat din camera VAR de Mariana Trandafir, apoi s-a dus și a revăzut faza pe monitorul de la marginea terenului.

După ce s-a uitat pe reluări, Feșnic a luat decizia firească și a dictat penalty pentru Oțelul. Alexandru Pop, atacantul echipei lui Dorinel Munteanu, a transformat de la 11 metri și a ajuns la 8 goluri în acest sezon în SuperLiga.

Gravă eroare de arbitraj în Oțelul - Craiova! Cum a fost posibil să fie validat un asemenea gol?! » Comentatorii, uluiți: „Bizar. Chiar bizar”
Oțelul - CSU Craiova
Gravă eroare de arbitraj în Oțelul - Craiova! Cum a fost posibil să fie validat un asemenea gol?! » Comentatorii, uluiți: „Bizar. Chiar bizar”

Deși e mijlocaș defensiv la bază, post pe care joacă și la națională, Screciu e folosit fundaș central la Universitatea Craiova. Cu Oțelul a jucat alături de Raul Silva în  centrul apărării.

4 meciuria jucat Screciu la națională, în prelimnariile EURO 2024

Și Craiova putea primi penalty

Doar câteva minute mai târziu, și Craiova putea să primească un penalty. Cisse i-a dat peste picioare lui Mitriță, dar Feșnic a lăsat jocul să continue și nu a fost sesizat din camera VAR.

Gest stupid al jucătorului care a impresionat la națională: a comis-o în Oțelul - Craiova

Cel mai probabil, s-a considerat că Mitriță a exagerat căderea și de aceea nu s-a dat penalty.

Viscol la Galați / Fanii au contribuit la deszăpezirea stadionului, înainte de Oțelul - CSU Craiova

Citește și: 

„Derby de România” pe persoană fizică » Doar execuția de excepție a lui Florinel Coman a făcut diferența în Dinamo - FCSB
DINAMO - FCSB 0-1
„Derby de România” pe persoană fizică » Doar execuția de excepție a lui Florinel Coman a făcut diferența în Dinamo - FCSB
Se repetă scenariul? Cel mai bun indiciu că vom asista la un Derby de România incendiar
DINAMO - FCSB
Se repetă scenariul? Cel mai bun indiciu că vom asista la un Derby de România incendiar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
doritor
doritor  •  27 Noiembrie 2023, 11:22

Jucatorii fosti la nationale sau vazuti obositi chiar si Bancu in prima repriza,el care are capacitate de efort f. mare. Screciu a gresit a gresit ca n-a dat mingea in corner, ca a ridicat piciorul si teles s-a aruncat peste piciorul lui. Din pozitia cazut nu ai forta sa impirdici un jucator sa joace mingea. In schimb in acest joc s-a vazut o trezire a jucatorilor, o dispunere la efort, o corelare in joc si chiar o eficienta in fata portii. Golul 2 a fost o bijuterie de lovire a mingii din partea lui Mitrita. Sa-i tina in forma, sa n-adoarma din nou!

brera30
brera30  •  26 Noiembrie 2023, 20:56

1. Screciu, a fost faultat in prima faza. 2. Penalty la Mitrita.

eunescu09
eunescu09  •  26 Noiembrie 2023, 19:25

Același joc de oameni leneși, intolerabil de neimplicati, ca întotdeauna. Nimeni nu se mișcă, nimeni nu se demarca, nimeni nu practica jocul fără mingie, o letargie cumplita. Mitrita ne spunea ca au o problema de moral. Nu, individuale, aveți o problema uriașă de nesimțire.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează