FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

Fotografia cu Denis Alibec la bustul gol care a pus-o pe Vlăduța Lupău în dificultate: „E ăsta care-a plecat acum, nu? Dennis Man?”

Vlăduța Lupău, în studioul „La Măruță” // foto: captură YouTube @ Catalin Maruta +44   FOTO
Vlăduța Lupău, în studioul „La Măruță” // foto: captură YouTube @ Catalin Maruta

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 10:02 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 10:26

Vlăduța Lupău (30 de ani), soția lui Adrian Rus (27), triplu-campion cu CFR Cluj, a trecut cu brio de provocarea la care a fost supusă în emisiunea „La Măruță”.

Interpretei de muzică populară i-au fost prezentate bucăți de fotografii cu diferiți bărbați, sarcina acesteia fiind de a ghici persoanele din poză în cel puțin 50% dintre cazuri. Rând pe rând, Vlăduța i-a recunoscut pe Dorian Popa, Horia Tecău, Adrian Mutu, Victor Slav și Bogdan Vlădău.

+40 FOTO

Singurele fotografii pe care Vlăduța nu le-a recunoscut le-au aparținut cântărețului Alex Velea și fotbalistului Denis Alibec. În cazul lui Alibec, după ce i-a fost transmis că în poză se află un fotbalist, Vlăduța a întrebat: „Din străinătate sau din România? Mitriță? Cine mai e, ăsta care-a plecat acum? Dennis Man?”.

După ce a aflat răspunsul, cântăreața și-a etalat cunoștințele fotbalistice: „Așa, Alibec, joacă în Turcia”.

+40 FOTO

Vlăduța Lupău, prima în trending în România

Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă excelentă pe plan profesional. Piesa scoasă de artistă în urmă cu o săptămână, „Bate vântul bate”, este prima în trending pe YouTube în România.

„Nu mă așteptam la acest lucru, deși mi-l doream de ziua mea, adică piesa pe care am lansat-o joia trecută să fie locul 1 pe YouTube. Vreau să-i mulțumesc compozitorului acestei piese, Marius de la Focșani”, a spus Vlăduța în platoul emisiunii.

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

FOTO Anamaria Prodan s-a lăsat de fotbal? Apare în prim-plan doar cu imagini provocatoare pe Instagram: „Din faţă şi din spate, mereu perfectă!”

Juli, cea mai hot fană! Nu ratează niciun meci al preferatului ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
bazinga
bazinga  •  14 Martie 2021, 13:33

A MATERIAL....SI ATAT !

tataika
tataika  •  13 Martie 2021, 05:41

S-au terminat subiectele din sport...

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  13 Martie 2021, 04:17

Asta ii ca și blonda vopsita de la horeca cluj, muritoare de foame, sau băgat nu știu cum pe la televiziuni sa și dea cu părerea. Mari patroane și mari vedete dar nici dracu nu a auzit de ele

Vezi toate comentariile (19)
Comentează