FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

Vocea peluzei » Fanul stelist Sergi Lopez râde de clujeni: „Petrescu e versiunea Windows XP, te scoate din sărite, dar îți faci treaba cu el” și se ia și de steliști: „Devine deja ridicol”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 11:15

CFR a încasat aproape un sfert de milion de euro din vânzarea de bilete. Le-a oferit în schimb cumpărătorilor ”Focu' la ei” promoția Armeanu', Flocea, Săpăligă, Colonelu', Dulăul, îi știți, antrenorii în vogă în anii '90, începutul anilor 2000. Ce făceau ei era retrograd, faptul că The Dan îi copiază e o strălucită mutare tactică. Mereu m-am întrebat cum arată ședințele tactice la CFR?

„Bă Deac, îl vezi pe ăla brunețel, cu mustăcioară, zici că-i Errol Flynn? Nu știi cine-i Errol Flynn? Nu contează, concentrează-te! Benzar îl cheamă. Te lipești de el chiar și după ce se termină meciul. Iei un taxi și-l urmărești. Bă Omrani, îl vezi pe ăla mic și brunet, tuns ciudat ? Morais îl cheamă. Oriunde se duce, te duci după el ! Dacă e scos la pauză te așezi lângă el. Așa... bă Boli, îl vezi pe.....” Ați prins ideea.

Petrescu e versiunea Windows XP, nu mai îți oferă update-uri, se mișcă precum un calculator cu memorie puțină, te scoate din sărite, dar îți faci treaba cu el. Nu trebuie să mire că la revenire, în glorie, l-a întâmpinat un stadion gol. A trebuit să vină FCSB, ca de obicei, ca CFR să mai simtă cum e să-ți curgă prin vene încasările din vânzări de bilete.

Altminteri, am asistat la un uriaș bluf, cu două echipe ce urlau victoria, dar le convenea egalul. CFR păstra distanța, FCSB păstra distanța. Una sperând că nu se va mai împiedica, ce a fost greu a trecut, alta sperând că cealaltă se va împiedica, în timp ce ea va merge drept. E drept că CFR a împins liniile 30 de metri după pauză, dar dominarea lor a fost mai sterilă decât laboratoarele de la Cantacuzino. FCSB nu a avut ce împinge sau nu a avut cu ce. Pentru că deși aveau nevoie de victorie, toți plângeau după Pintilii.

Stoian, Matei, nicio șansă în echipa care vrea să atace, tradițional, cu perechea Lovin și Ovidiu Petre. Iar cu CFR voia să dea lovitura cu Nedelcu.

Devine ridicol ca o echipă de acest nivel să refuze să-și angajeze un antrenor cu CV pentru a nu-l pune în umbră pe patron. De la primul mandat al lui Reghecampf Steaua a avut pe bancă doar începători, șoferi purtători de lămâie în geam. Și atunci, de ce mai miră lipsa rezultatelor?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Aprilie 2019, 07:26

Palmares TEJA (A1 - Steaua Bucuresti) = 5 victorii (oficiale) , 7 egaluri (4 in oficiale , 3 in amicale) , 1 infrangere. Concluzie : Antrenor fricos,antrenor care nu stie sa-si motiveze echipa.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Aprilie 2019, 07:21

Stimã, Kala ! S-a vazut Duminica seara ca in echipa avem doar jucatori care doresc sa taie frunzele in baza din Berceni,numai cerbi si caprioare doritoare de salarii babane oferite pe niste criterii stiute doar de becali "nea cicy,omul milostiv" gheorghe.

allez_lfc
allez_lfc  •  15 Aprilie 2019, 17:40
Postat de mosvasile pe 15 Aprilie 2019, 17:34

Pai daca e "stelist",ce cauta sa vorbeasca de fcsb?

Nici el nu știe sigur. Cel mai probabil se plictisește singur cu rola de leucoplast.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close