FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

Vocile Gazetei » Cătălin Țepelin, Eduard Apostol și Cristian Geambașu despre FCSB - Viitorul 1-2: „FCSB: nici antrenor, nici lider, nici ambiție! Ianis, ai fost Hagi!”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 21:40

FCSB - Viitorul 1-2. Cătălin Țepelin (redactor-șef GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) și Eduard Apostol (reporter GSP) au comentat live derby-ul primei etape din play-off.

FINAL, FCSB - Viitorul 1-2: 

  • Cătălin Țepelin: „Mă-ntrebam înaintea meciului dacă Ianis Hagi își poate arăta mușchii într-un derby. Frumos răspuns: assist de clasă la 0-1, apoi pasă senzațională din care iese penaltyul transformat tot de el. Aplauze, așadar, pentru Hagi, și tată, și fiu! Fix asta n-are FCSB: nici antrenor, nici lider în teren. Și nici ambiție!

  • Cristian Geambașu: „Mofturoșii care se hrănesc doar cu nectarul zeilor din Champions League vor strâmba iar din nas. Dar acest FCSB-Viitorul 1-2 a fost un meci frumos, demn de o întâlnire din Europa civilizată. Nu doar a fotbalului. O partidă colorată de execuțiile braziliene ale lui Moruțan, de apetitul ofensiv al lui Coman, de energia lui Calcan. Și nu în ultimul rând de consistența evoluției lui Ianis, distribuit în sfârșit în rolul de arhitect al jocului Viitorului. Acolo este locul lui. Asta e culmea, să-i spunem noi lui Gică unde-i locul lui Ianis!

  • Eduard Apostol: „Ianis, ai fost Hagi! Stângul acela e moștenire de familie. Assist, pasă la faza penalty-ului, gol decisiv. Și Viitorul, acuzată ca fiind "aliatul de nădejde" al roș-albaștrilor, devine vecină de clasament cu cea pe care a învins-o pe Național Arena. Va fi o noapte fierbinte la FCSB, care e curat "Dl. Goe". Campionatul se duce încet, dar sigur. Nea Gigi, ai legătura!

VEZI AICI CLASAMENTUL LIGII 1 DUPĂ PRIMA ETAPĂ DE PLAY-OFF!

Nota 3a primit-o Nedelcu, jucătorul lui FCSB, în Gazeta Sporturilor, cea mai mică dintre toate acordate în meci

52-48%a fost raportul posesiei mingii în favoarea FCSB. Un singur ofsaid a fost în tot meciul, primit de echipa lui Teja

Pauză, FCSB - Viitorul 1-1: 

  • Cătălin Țepelin: „Dacă simți că ai în față o trupă de pisicuțe speriate, faci pressing la 35 de metri de poarta adversă, recuperezi minge după minge și stăpânești jocul. Asta a făcut Viitorul mai mereu în prima repriză. Iar dacă ești Teja sau Becali, n-ai voie să mai începi repriza a doua cu Nedelcu, cea mai mare “gaură” din echipă. Poate nici cu Junior Morais, aerian non-stop. Coman nu te poate duce singur în spate”

  • Cristian Geambașu: „Priviți-l pe Nedelcu, ce este el? Mijlocaș la închidere, nu! Mijlocaș la construcție, nici atât! Priviți-l pe fotbalistul Florinel Coman, autorul golului egalizator, dar nu priviți la prim-planuri ce iese pe gura lui!”

  • Eduard Apostol: „Ce seară pentru Andreas Calcan, la primul său gol în Liga 1. Olteanul crescut la Cluj și școlit în Olanda i-a tumefiat pe roș-albaștri. Ianis - top, Nedelcu - groggy, Hora - nicăieri, Coman - on fire! FCSB trezită din letargie de Cojocaru care are "insolație". La pauză, A1 va încălzi smartphone-ul!”

50%-50%a fost posesia în prima repriză. Fiecare echipă a avut câte două șuturi pe poartă

0ofsaiduri u fost fluierate în prima repriză. O altă cifră remarcabilă este numărul de faulturi ale Viitorului (14), față de FCSB (5)

fcsb viitorul 1 +6 FOTO

Înainte de FCSB - Viitorul » La ce ne așteptăm?

  • Cătălin Țepelin: „De la Viitorul aștept să văd dacă Ianis Hagi poate face pasul în față în meciurile cu miză. Dincolo, sunt curios cât va mai întârzia reacția de orgoliu a unora luați la șuturi prea des și prea devreme, ca Stoian, Florentin Matei sau Moruțan”

  • Cristian Geambașu: „Sunt curios cum va arăta defensiva FCSB-ului cu nou-venitul Iulian Cristea alături de Bălaşa. Asta în condiţiile în care Viitorul, care nu a mai câştigat de 6 ani contra roş-albaştrilor la Bucureşti, îşi va propune, bănuiesc, să contrazică tradiţia”

  • Eduard Apostol: „Mihai Teja își joacă liniștea în această seară. N-a intrat direct în colții patronului până acum și doar victoria în duelul machidonilor îl menține în grațiile lui Gigi Becali. Cine va fi prințul serii, Florin Tănase sau Ianis Hagi? Devine Ioan Hora cel mai bun marcator din 2019?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  12 Martie 2019, 08:20

ce se vrea mizeria asta de "articol"? Încununarea campaniei anti-Steaua, care acum e clar de cine a fost lansata si coordonata. Dealtfel era clar ca multi dintre hateri sunt din redactie sau acoliti nemoderati de-ai lor. Un lucru care ar trebui sa va puna pe ganduri mai marele redactor sef si marele editorialist: toti de pe forum, din ambele tabere, va numesc hartie de impachetat peste. Hai cu like-uri!

corectu
corectu  •  12 Martie 2019, 08:13

Daca: 1.Cele 2 bare erau goluri 2.Daca cele 3 ocazii mari ale lui Gnohere(slabe executii)erau goluri altul era tonul.Trebuie remaniat lotul.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Martie 2019, 07:42

Cititi interventiile marilor si nemaintalnitilor nostri ziaristi si observati cat de profunda le este frustrarea ca Viitorul a indraznit sa castige in barlogul lui Gigi. Este hilar ce se intampla dar... asta e. Oricum, saptamana asta suntem aranjati caci ni se va vorbi, din nou, doar si doar despre Becali.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează