FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

Vocile Gazetei » Craiova - FCSB, comentat live de Buzărin, Ioanițoaia și Răureanu

Derby-ul Craiova - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Alin Buzărin (editorialist GSP), Ovidiu Ioanițoaia (director GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP).
Derby-ul Craiova - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Alin Buzărin (editorialist GSP), Ovidiu Ioanițoaia (director GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP).

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 22:25 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 23:09

Derby-ul Craiova - FCSB 0-2 a fost comentat live pe GSP.ro de Alin Buzărin (editorialist GSP), Ovidiu Ioanițoaia (director GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP). Mai jos puteți citi opiniile lor înaintea meciului, la pauză și la final.

La final: Craiova - FCSB 0-2

Alin Buzărin: Mărinimoși fecesebiștii! Au iertat liderul (căruia i-au luat absolut meritat locul) de un scor de maidan, perfect posibil după numărul și dimensiunea ocaziilor din repriza secundă. Acest doar 2-0 e decent, indecent și rușinos e halul în care au arătat oltenii. Martelați, masacrați, nimiciți! Nimic din spiritul Craiovei Maxima, o rușine de echipă, crescută să fie mereu mediocră, fără nici urmă de pedigree de campioană”

Ovidiu Ioanițoaia: „Practic, așa-zisul derby a luat sfârșit în minutul 54, când același Man, scos din ofsaid de Bălașa, a mărit diferența la 2-0. Golul va consfinți victoria evidentă, indiscutabilă, a noului lider din Liga 1. Formația cu o calitate, o valoare, în plus prin comparație cu Craiova. Parcă buimacă, fără reacție, aceasta se poate bucura că n-a pierdut mai rău. O să se supere fanii alb - albaștri, dar Universitatea n-are în momentul actual față de campioană. I-ar mai trebui pentru titlu un antrenor versat și măcar 2-3 jucători de soi

Remus Răureanu: „Prestația Craiovei în repriza a doua a fost jenantă. Papură pozează într-un tip studios și modern, dar Constantin Oțet și Țâcă Zamfir nu i-ar fi lăsat pe Man, pe Moruțan și pe Tănase să se distreze astfel în spatele unei apărări blocată la mijlocul terenului ca pe tabla din vestiar. Modernismul bazat pe sisteme de monitorizare și pe fantezii alimentate de exemplele din topul fotbalului dăunează”

La pauză: Craiova - FCSB 0-1

Alin Buzărin: „Ce naivi am fost cei care deplângeam defensiva fecesebistă! Gaura neagră a fost dincolo, în apărarea, altfel standard, a oltenilor. Prin hăul căscat între Vlădoiu și Bălașa, Man a speculat pasa lui Coman, făcând inutile cele câteva ocazii ale Craiovei. Cum oltenii trebuie să atace la acest scor, s-ar putea ca acele găuri să se lărgească. O întrebare si pentru Pigliacelli: al cui e colțul scurt?

Ovidiu Ioanițoaia: O repriză modestă, departe de așteptări, cu un început ușor dominat de FCSB, echipa mai insistentă. Agresivă în sens pozitiv, parcă mai implicată. Totuși, deși Craiova a părut previzibilă, ei i-au aparținut cele mai mari ocazii, ratate pe rând de Mamut și, de două ori, de Cicâldău. Cum nu-i vorbă goală aceea că ocaziile se răzbună, când jocul se echilibrase, Dennis Man a reușit să înscrie într-un mitan mai degrabă șters”

Remus Răureanu:FCSB este echipa mai fină, dar apărarea ei tremură la fiecare atac al Craiovei. Andrei Vlad este eroul oaspeților după prima repriză, chiar dacă Man a înscris. În faza în care a șutat cu dreptul în diagonală ca un junior, Dennis și-a scăzut prețul cu câteva milioane de euro, apoi și-a refăcut valoarea datorită instinctului care l-a ajutat să marcheze. Cu stângul”

CRAIOVA - FCSB. Înainte de meci: la ce să ne așteptăm

Alin Buzărin: Fără să fie vreun Paganini al tacticii, Toni Petrea improvizează defensiv, în compartimentul oricum cel mai vulnerabil al echipei sale, dar strică si mijlocul, luându-l de-acolo pe Ovidiu Popescu și făcându-l stoper. Dar poate că știe el ce știe... La fel de surprinzător, Octavian Popescu e doar rezervă, șefii săi mai lăsându-l să se coacă. Oltenii schimbă și ei Under-ul, Baiaram în loc de Screciu. Reapare Bic, fixul lui Bergodi, translatat, iată, si-n epoca lui Papură. Altfel, brigada de pe Parc des Princes revine în arenă. Însă fără Colțescu rezervă. Deși nu era niciun risc. Cum Acka n-a prins lotul oltean, alte pericole pe bănci n-ar mai fi fost...”

Ovidiu Ioanițoaia: „Spre deosebire de Duckadam, n-aș considera-o pe Universitatea mare favorită. Ehe, cu 30.000 de spectatori în tribune, altfel ar fi stat lucrurile! Totusi, U pare mai echipă decât FCSB, care trăiește în special din reușitele individuale ale «nestematelor». Dacă perechea Cicâldău - Nistor va juca bine multe mingi, iar tandemul Man - Florinel Coman mai puține, atunci Craiova va câștiga derby-ul. Dacă nu, nu.”

Remus Răureanu:FCSB arată ca o echipă pe care a creat-o un copil în FM 2021 pe PC. Atacul Man - Tănase - Coman e amenințător pentru oricine în Liga 1, apărarea nu conține doi fundași centrali, e nevoie de improvizația Popescu, mijlocașul - stoper - fundaș stânga. Craiova nu mai are multe nume cu strălucire, depinde de pistoanele Nistor si Cicâldău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
corinolan_ghergariu
corinolan_ghergariu  •  19 Decembrie 2020, 05:15

FCSB, fecesebistii. Corect!

orlick
orlick  •  18 Decembrie 2020, 22:53
Postat de catalin_cj pe 18 Decembrie 2020, 21:06

Cu CFR au jucat petardele, nu am vazut nici o nestemata.

Kovacs a fost perfect, ca întotdeauna. Culmea e ca Hațegan și Kovacs chiar par sa facă parte din lotul CFR-ului: in ultimul timp, la meciurile cu Steaua, arbitrează neaparat unul dintre ei. Kovacs e titular și Hațegan rezerva.

393646965083899
Adrian Zanfir  •  18 Decembrie 2020, 22:47
Postat de Adrian Zanfir pe 18 Decembrie 2020, 22:43

Poate dupa 50 de ani de asa zis jurnalism invatati si limba romana domnule Ioanitoaia!!! Din cauza unor *** din presa au aparut mizerii gen mingiei, membrii, arbitrii....in diferite contexte, desigur, toate ireal de agramate... Se scrie fanii rosi- albastri...nu ros-albastrii!!!!!!

De nervi am luat-o si eu razna...fanii alb-albastri...nu albastrii!! Mea culpa.......... Sa vad si la dvs. o erata!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează