FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB 0-1, comentat de Ţepelin, Florea şi Răureanu: „OK, jucătorii lui Dinamo sunt neplătiți, dar nu cumva-s și neantrenați? Nu cumva bezna e în primul rând pe bancă?”

Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB, comentat de Ţepelin, Florea şi Răureanu
Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB, comentat de Ţepelin, Florea şi Răureanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 19:13 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 22:50

Derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1, a fost comentat live pe GSP.ro de Cătălin Ţepelin (redactor-şef GSP), Adrian Florea (şef departament fotbal intern GSP) şi Remus Răureanu (reporter GSP). Mai jos veţi găsi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

FINAL: DINAMO - FCSB 0-1

Cătălin Ţepelin: La FCSB, doar cei doi Popești au fost aproape de potențialul maximum, în rest prea multă relaxare. Roș-albaștrii s-au cam jucat cu focul, norocul lor că flacăra lui Dinamo abia mai pâlpâie. DDB a ținut clubul în viață pompând bani în conturi, următorul nivel e pompeze ceva și în echipă. Adică să trimită niște băieți din galerie direct în primul 11, că nu pot fi mult sub Răuță, Bejan sau Andrei Radu.

Adrian Florea: OK, jucătorii lui Dinamo sunt neplătiți, dar nu cumva-s și neantrenați? Nu cumva bezna e în primul rând pe bancă? În afara strădaniilor individuale ale lui Anton sau Sorescu, vi s-a părut că Dinamo are vreo idee de joc? Dincolo, FCSB pare și ea că trăiește doar din sclipirile "briliantelor" lui Gigi. În orezăria din Liga 1 e posibil să fie suficient. Mai departe, în Europa, îl invocăm pe Giovanni să facă minuni. PS: Steliano și-a făcut numărul, până la urmă. Dinamovist mare, fără discuție!

Remus Răureanu: Prestația lui Dinamo reprezintă tot ceea ce poate fi obținut în sportul profesionist cu mesaje emoționante. Iubirea suporterilor contează, însă banii fac diferența dintre echipe mari și echipe mici, dintre glorie și faliment. Nici filmulețele motivatoare cu imagini din "300", filmul despre eroii de la Termopile, nu arată a bine. Sparta, din care se inspiră suporterii lui Dinamo, a dispărut, a rămas o legendă înghițită de istorie. O soartă de care se apropie și clubul lor. Eroic, fanii amănă pierderea bătăliei.

LA PAUZĂ: DINAMO - FCSB 0-1

Cătălin Ţepelin: Cel mai bun jucător al lui Dinamo e gazonul, care încetinește atacurile roș-albaștrilor și le ia din finețea execuțiilor. Insuficient însă, pentru că morișca schimbărilor de poziție între Coman, Tănase și Oct. Popescu, plus presiunea pistoanelor Moruțan și Olaru sunt greu de stăvilit până și de o echipă zdravănă, d-apăi de un Dinamo la limita anemiei.

Adrian Florea: FCSB joacă în 9 și jumătate - Șut se ascunde de minge, Coman pare orfan fără Man -, Dinamo joacă de parcă ar fi trimis pe teren echipa de handbal, că tot e singura care a văzut care-i treaba prin Liga Campionilor. Achim ai zice că n-a aflat că nu mai îmbracă tricoul roș-albastru, Fabbrini se pierde și el în propriile-i "floricele", Radu e jucător de Comuna Recea, iar Bejan nu s-a decis pentru cine joacă. 
PS: Insistența cu care câțiva "câini" dau impresia că ar căuta "roșul" poate crea suspiciuni. Nu le exclud, dar cred că faulturile repetate sunt mai degrabă expresia neputinței.

Remus Răureanu: FCSB a avut si două ocazii într-un minut, Dinamo abia ajunge la poartă. Nici contraatacurile nu curg grozav cu Achim, unul dintre cei mai lenți mijlocași din tot campionatul. Agresivitatea disperată a lui Bejan anunță o eliminare iminentă dacă nu schimbă Gane în pauză.

ÎNAINTE DE DINAMO - FCSB: 

Cătălin Țepelin: Întrebări de încălzire: are Dinamo destul spirit încât să anuleze diferența evidentă de valoare? E ceva mai trist decât un derby în care, în loc să te bucuri de galerii cântând, se aude doar "strângeeee!" și "fără fauuuult!"? Câte glume proaste se vor face pe seama lui Colțescu sau a rasismului? Va reuși atacul FCSB să vopsească și de data asta subțirimea din defensivă? Poate fi ăsta meciul în care Puljici nici nu-și scapă adversarul din marcaj, nici nu face penalty? 

Adrian Florea: „FCSB are mult mai mulți bani”. „FCSB are jucători mult mai valoroși”. „FCSB e favorita caselor de pariuri”. „N-a existat niciodată un Derby de România mai dezechilibrat”. Teoretic, toate aceste afirmații sunt reale. Practic, vorba unui fost campion mondial, Sepp Herberger, „în fotbal, numai două lucruri sunt sigure, că mingea e rotundă și că meciul durează 90 de minute”.

Remus Răureanu: Fără suporteri în tribune, dinamoviștii nu mai pot să topească diferența de valoare. Singura rețetă la îndemână pare să fie ridicarea unor baricade în fața lui Esanu și niște rugăciuni pentru măcar un pic de noroc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  04 Februarie 2021, 10:50

Imi doresc din tot sufletelul sa citesc un articol scris de tovarasul Adrian Florea dupa ce nu va mai primi salariul timp de 6 luni.

mehighms
mehighms  •  04 Februarie 2021, 09:24
Postat de salatini pe 04 Februarie 2021, 09:04

Vrem si articole cùm primeste dinamo rosii aiurea in meciurile cu fc fcsb si cum nu primesc nimic cotonogarii fcsbisti. aveti demnităte d-lor ziarisți gigisti.

mimao trebuia sa ia minim 3 cartonase rosii! sau tu ai vazut alt meci?

108917206757657
Valentin Ciocea  •  04 Februarie 2021, 09:09

de ce nu - l aduce - ti pe rednic , oricum este pe faras la viitorul .

Vezi toate comentariile (50)
Comentează