FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

VOCILE GAZETEI FCSB - Universitatea Craiova, comentat LIVE de Eduard Apostol, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu

FCSB - CS Universitatea Craiova, primul derby din play-off-ul Ligii 1, comentat LIVE pe GSP.RO de Eduard Apostol (reporter GSP), Remus Răureanu (reporter special GSP) și Aurelian Botezatu (reporter GSP).
FCSB - CS Universitatea Craiova, primul derby din play-off-ul Ligii 1, comentat LIVE pe GSP.RO de Eduard Apostol (reporter GSP), Remus Răureanu (reporter special GSP) și Aurelian Botezatu (reporter GSP).

Articol de , , - Publicat sambata, 18 martie 2023 22:08 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 22:37

FCSB - CS Universitatea Craiova, scor 1-1, primul derby din play-off-ul Ligii 1, a fost comentat LIVE pe GSP.RO de Eduard Apostol (reporter GSP), Remus Răureanu (reporter special GSP) și Aurelian Botezatu (reporter GSP). Mai jos poți citi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză și de la final.

FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Final:

Eduard Apostol: „Un rezultat care ajută, momentan, Farul și CFR Cluj. Un rezultat corect per total. Chiar dacă staff-ul tehnic al FCSB, din diverse zone de supraveghere pe aria Național Arena - Pipera, a luat câteva decizii din sufragerie - Olaru out la pauză, Coman scos în minutul 64, ca să fie introdus un alt pieton în atac, Miculescu, alături de Tavi Popescu și Compagno - roș-albaștrii au atacat mai mult în repriza secundă și pot invoca ghinionul. 

Dar dacă nu era rotula lui Koljic în ofsaid... Like pentru decizia de a-l menține pe Edjouma pe teren și a nu-l mai pedepsi cu înlocuirea. Meci aprig și frumos, pentru un play-off ce va fi memorabil. Laurențiu Popescu a adus aminte de paradele «Pisicii» Lobonț pe vremuri, tot în derby-uri, i se datorează în mare parte punctul de orgoliu. E clar, va fi un play-off electrizant, va câștiga echipa ce va avea antrenor veritabil și fotbaliști cu sânge rece. Adică... 😁”

Remus Răureanu: „Craiova s-a retras în repriza a doua, mai mult a refuzat jocul. FCSB a dominat și merită punctul pe care l-a obținut datorită a doi străini, pasatorul Radunovici și marcatorul Edjouma, că tot sunt destui specialiști și suporteri care se vaită că sunt prea mulți străini în campionatul nostru. 

Așa cum arată, trupa lui Becali va bifa în vara aceasta al optulea an fără titlu. Apărarea e slabă, Octavian Popescu e o fantomă, Miculescu e o investiție nejustificată, Compagno e dependent de jocul echipei, el nu e capabil să rezolve ceva singur. Nici măcar un loc european nu va fi ușor de obținut!

Aurelian Botezatu: „Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Craiova a avut avantaj la pauză, după o primă repriză solidă, dar s-a tăiat inexplicabil după reluare, când amfitrionii s-au năpustit asupra porții lui Laurențiu Popescu. Goelkeeperul oltean și-a salvat coechipierii în câteva rânduri, dar a cedat și el în fața fomidabilei presiuni puse de bucureșteni. 

Abia după primirea golului, juveții au înțeles că riscă să plece cu mâna goală dacă se mărginesc doar la o defensivă disperată. S-au trezit din pumni, au avut și ghinion la golul lui Koljici, anulat pentru un ofsaid mic, dar, per ansamblu, a fost repriza FCSB-ului. Iar 1-1 e just. Și încă ceva. Parcă aș fi așteptat mai mult de la Andrei Ivan, după tot tam-tam-ul făcut în jurul neconvocării lui la națională. O reacție de ogoliu, cară însă n-a venit”

FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Supergolul marcat de Markovici

FCSB - Universitatea Craiova 0-1. La pauză:

Eduard Apostol: „Diferența la pauză a fost făcută de echipa care are fotbaliști în atac și antrenor pe bancă. Nu în tribună, butonând telefonul, lângă Teixeira și Geraldo Alves și familiile. Sau în living, butonând fie pe meciuri, fie pe Trinitas TV. 

Markovic a punctat printr-o bijuterie ce a adus aminte de un alt gol memorabil, al lui Dennis Șerban, în Dinamo - Steaua în 2006. Pentru cunoscători. Oltenii par mai avizi de succes, dovadă că au venit cu tot alaiul pe Național Arena, Rotaru, Cârțu, Craioveanu etc. Apropo, Edi Iordănescu, dacă ar fi posibil să-și schimbe vreo opțiune de selecție acum, ar schimba ceva în planul său?!”

Remus Răureanu: „Minunată acțiunea lui Markovici, acest Alibec tânăr, la fel de talentat și la fel de greu de convins să se ia în serios. FCSB a mai incasat-o așa doar de la Dennis Șerban în acea fază faimoasă dintr-un derby cu Dinamo. Pentru roș-albaștri, Coman joacă singur, el e cel mai bun chiar și chinuit ca extremă dreapta.

Echipa pe care Becali o conduce ca un adolescent pasionat de Football Manager ar putea înscrie în repriza a doua, dar trebuie să se roage să nu mai atace Craiova, fiindcă apărarea cu Dawa și cu Cristea e de coada play-out-ului, nu de titlu

Aurelian Botezatu: „Universitatea chiar se simte bine când are în față adversari de calibru. Mai întâi i-a blocat foarte bine construcția FCSB-ului, apoi a arătat că știe să și sufere, la șarjele lui Florinel Coman, iar după prima jumătate de oră a pus chiar piciorul în prag. 

Markovici i-a «croșetat» ca-n curtea școlii pe fundașii bucureșteni și a deschis scorul, iar Andrei Ivan a fost la un pas de 0-2. FCSB? Fără reacție, după 0-1. De altfel, și în debutul partidei, roș-albaștrii au avut probleme în a-și desfășura jocul de pase, incomodați evident de așezarea compactă a adversarului”

FCSB - Universitatea Craiova. Înainte de meci:

Eduard Apostol: „Gata, încep jocurile băieților mari! De-acum fiecare pas va conta, fiecare decizie va cântări enorm pentru momentul când se va trage linie. De văzut dacă jocul roș-albaștrilor este precum discursul stereotip al lui Lucian Filip sau contează să ai un antrenor cu legitimație pe bancă precum Eugen Neagoe. 

O surpriză: Tamm, gripat, este în afara derby-ului. Pont: ce va face Dawa, predispus la erori, în fața unor săgeți care pot străpunge adânc într-o seară mare. Părere: diferența poate fi făcută de cei veniți de pe bancă, acolo unde juveții au mai multă calitate”.

Remus Răureanu: Joacă și Coman, și Popescu, și nici nu mai este exclus Edjouma. Becali a reușit sa alcătuiască o formulă care sa-i includă pe toți vandabilii fără să-l mai pedepsească nejustificat pe mijlocașul francez. Miculescu, fotbalistul de 1.700.000 de euro, e rezerva chiar și atunci când se află pe bancă și concurentul lui pe post, Cordea. 

Craiova e la cheremul talentului volatil al lui Markovici, însă Neagoe se poate bucura că are pe margine rezerve cum nu prea mai are nimeni în Romania, cu câțiva internationali: Hanca, Găman, Koljici, Crețu”

Aurelian Botezatu:FCSB e favorită în această seară, în duelul cu Universitatea Craiova. Dar favorită a fost și în sezonul regulat, pe Național Arena, și n-a scos decât o remiză (1-1). Asta după ce, în tur, pierduse în Bănie cu 2-1. Oltenii vin să puncteze și acum, cum de altfel a lăsat de înțeles și golgeterul lor, Andrei Ivan, în conferința de presă de joi: «Dacă FCSB n-ar fi de bătut, atunci n-ar avea rost să mai facem drumul la București»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  20 Martie 2023, 22:26
Postat de TIborSzoltan pe 18 Martie 2023, 22:30

Bre nea omu din comuna de pe langa Craiova: in ce liga era cand a foat desfiintata Universitatea? Cand a retrogradat Stiinta in liga a 4-a?…. Cata lipsa de carte…. Prea de la tara.. prea de la ***

Ioi vere.... du te la scoala ... craiova a fost dezafiliata ... deci craiolguta este o echipa noua.... liga a 4a ar fi fost corect .. Vezi clona csa .... liga a 4a ... Vezi clona lui mititelu liga a 4a .... Asa ca bre neaa gheorghe ... te cheama gheorghe ? Sau te intitulezi din pix Ion :))

bogdan_m
bogdan_m  •  18 Martie 2023, 23:23

Ca sa se elimine o minciuna din seara asta nu ambele echipe au avut un gol anulat ci doar Craiova pentru ca arbitrul a fluierat ofsaid după ce mingea lui Kolic a intrat în poarta, dar înainte de șutul lui Edjuma.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  18 Martie 2023, 23:01
Postat de TIborSzoltan pe 18 Martie 2023, 22:26

Iar a avut Craiova arbitrii! S-a vazut la asa zisul offside din care a marcat koljic…. Arbitrii au furat ca in codru! Tușierul avea fanionul jos, centralul speriat ca nu mainpromeste bani de la jiji a acordat offside peste tușier…. De toata jena!!!

În primul rând a fost ofsayd la Ivan...Tusierul ridicase fanionul...Sunt curios etapa viitoare arbitrii cu cine o să țină !!! Pe UTA amândouă echipele ați fost cu arbitrii în frunte...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează