FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

Vocile Gazetei » Meciul CSU Craiova - FCSB, comentat live pe GSP de Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Florea și Alin Buzărin: „Victorie dintr-un penalty stupid și dintr-un gol în minutul 95”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 17:20

CSU Craiova - FCSB. Ovidiu Ioanițoaia (directorul GSP), Adrian Florea (șef departament fotbal) și Alin Buzărin (rubricand GSP)  comentează live un meci fundamental pentru lupta la titlu.

FINAL CSU Craiova - FCSB 0-2

Ovidiu Ioanițoaia: „M-am păcălit scriind la pauză că meciul nu-i jucat. Era, deoarece Craiova n-a avut nici luciditatea, nici forța și nici norocul să egaleze. Oarecum normal, atâta vreme cât cel mai activ om al tău e, alături de Cicâldău, un puști de numai 19 ani, Mihăilă. FCSB n-a fost superioară nici după pauză, dar a acoperit mai bine terenul. A arătat ceva mai sigură pe ea, mai calmă, mai puțin precipitată. S-a retras pe final, strategie care a ajutat-o să păstreze avantajul, ba și să-l mărească în prelungiri, rămânând astfel în lupta pentru titlu”

Adrian Florea: „Nu se poate juca fotbal fără un pic de șansă și fără atacanți. Când te numești Universitatea Craiova și îi vinzi pe Mitriță, pe Alex Băluță și pe Gustavo, iar în loc îi pui pe Fortes, pe Andrei Cristea și pe Meza Colli, îți meriți soarta! Totuși, Mihai Rotaru poate dormi liniștit: cât de curând, Mihăilă îi va spori cu câteva milioane de euro conturile. Și Becali se mai poate amăgi o seară că poate lua titlul”

Alin Buzărin: „Victorie dintr-un penalty stupid și dintr-un gol în minutul 95. Repriza secundă a fost un exercițiu de uzură, cu o Craiovă care, cu trecerea minutelor, în loc să insiste, a fost tot mai palidă. A făcut ce-a făcut Craiova și i-a prilejuit eternei vicecampioane a treia victorie directă in cele trei luni ale primăverii. Calculele campionatului continuă, însă fotbalul e cam subțire”

Pauză la CSU Craiova - FCSB 0-1 » Ce am văzut?

Ovidiu Ioanițoaia: „Nu m-a impresionat prima repriză, terminată în avantaj de FCSB, deși Craiova a fost echipa mai energică, mai insistentă, mai periculoasă. Dar ești obligată să suferi, cazul ei, când ai un stoper rudimentar ca Donkor, autorul unui fault inutil, comis asupra lui Fl. Coman chiar lângă linia de fund. În rest, fotbal cu lingurița și nervi cu polonicul, ploaie de cartonașe galbene. Să vedem, meciul nu pare totuși jucat”

Adrian Florea: „Prima repriză e dovada evidentă că, uneori, un public prea fierbinte poate mai degrabă încurca decât ajuta. Știința nu doar că stă rău cu nervii, dar joacă și în 7. Să vedem la pauză cât de antrenor e Papură. Dacă e”

Alin Buzărin: „Donkor și-a pus pecetea pe actul original al propriei sale non-valori. Când echipa ta înghesuie îngrozitor eterna candidată la titlu, vii tu, produsul lui Inter, gafeurul suprem al primăverii, să faci acel penalty de campionat județean!!! Cu așa fundași, păcat de efortul celor din față si păcat de public!”

donkor
*captură Telekom

Înainte de CSU Craiova - FCSB » La ce ne așteptăm?

Ovidiu Ioanițoaia: „Pentru că meciul reprezintă ultimul tren pentru ambele echipe, prevăd o luptă încinsă, la baionetă. Sper să fie și sportivă, de respect reciproc. Sunt curios cum vor acționa cei doi oameni de pe băncile tehnice, de la care am așteptări deosebite. Papură trebuie să demonstreze că e mai mult decât confidentul lui Rotaru, iar Teja și altceva decât portavocea lui Becali”;

Adrian Florea: „Când erau în cărți pentru trofee, cele două inamice au produs best seen-urile anului 2019 în Liga 1. Au câștigat steliștii ambele conflagrații, de fiecare dată cu 3-2. Acum, când sunt în postura de loseri ai sezonului, oamenii lui Rotaru și cei ai lui Becali ar trebui să pună în scenă bătălia deceniului. Că tot nu mai există miză serioasă. Totuși, mi-e teamă că doar publicul va fi la înălțime în seara asta!”

Alin Buzărin: „Rolul serii de astăzi e de a afla dacă titlul se poate decide matematic mâine. FCSB joacă ultima carte, în timp ce Craiova nu va fi doar arbitru, ci și potențială ocupantă în final a locului doi. Privind formațiile, vedem o cazemată la Teja, cu I. Cristea fundaș în fața fundașilor, în vreme ce dincolo Andrei Cristea vârf înseamnă altceva decât clasicul «lungă pe Fortes»

 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (19)
983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Mai 2019, 12:32

O fotografie pentru speriat copii.

spinoza
spinoza  •  06 Mai 2019, 07:58

I-a bătut FCSB când au vrut. Craiova nu prinde nici podiumul! Numai gura e de olteni!

105662257060988
Eugen Qy  •  06 Mai 2019, 02:51
Postat de observator_federal pe 06 Mai 2019, 00:40

De domeniul incredibilului - și, ca dovadă, nimeni din presa gigistă nu va recunoaște asta - câtă baftă are Fcsb la meciurile cu Craiova în Bănie (pe alea de la București le câștigă "gospodărește", nu le discutăm scum)... Dar va recunoaște oare cineva, cândva, în presa gigistă, că Fcsb nu a jucat nimic (NIMIC) în seara asta? Din cei 3 "specialiști" autori ai articolului de față, se va abate oare vreunul de la "linia gigistă" a comentariilor? De urmărit...

N-a jucat NIMIC si totusi, in afara de cele 2 goluri a mai avut 5 ocazii mari din care 2 monumentale din cele 5 ambele MAN ! Coman, Tanase si Hora fiind ceilalti 3... Repriza a2a incepand cu un forcing fc fcsb care in primele minute putea termina partida ! DECI?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează