FOTBAL  »  Superliga  »  VOCILE GAZETEI

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB 2-3, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Dan Udrea

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 19:02 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 23:24

Duelul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, scor 2-3, a fost comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) și Dan Udrea (reporter GSP). Mai jos vei găsi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

Final: Craiova - FCSB 2-3

Ovidiu Ioanițoaia: „În disperare de cauză, căci la 1-2 ar fi căzut și de pe podium, Craiova a găsit suflu și moral să domine repriza secundă. A egalat la 2 prin Câmpanu și numai pentru asta, pentru iureșul de după pauză, ar fi meritat un scor egal. Când partida se și îndrepta către el, împotriva cursului jocului și așteptărilor, Cordea a reușit să înscrie în prelungiri și să aducă FCSB-ului o victorie norocoasă. Dar și greu de contestat. Totuși, în ansamblu, formația bucureșteană a părut mai activă, mai echilibrată pe parcursul unei întâlniri de calitate, cu ritm și tensiune”. 

Cristian Geambașu: „Forțat de rezultat, Reghecampf a ripostat la pauză cu Lyes Houri, Cîmpanu și Vînă. Rezultatul s-a văzut imediat pe tabelă după golul-blitz al lui Cîmpanu. La 2-2, tot Craiova a rămas echipa care a insistat, în timp ce FCSB a rămas fidelă contraatacului. 

Intrările lui Cordea, Ianis Stoica și Budescu au înviorat peisajul. Golul lui Cordea a tăiat ca un bisturiu, pentru că oltenii jucaseră totuși mai bine. A fost un meci cu ritm bun, cu faze de poartă frumoase, care mai repară imaginea tristă a campionatului. 

Dan Udrea: „Reghe a ajuns secundul lui Petrea. FCSB a fost mai bună în prima parte și a terminat în avantaj repriza. După pauză, Craiova a fost clar superioară, dar n-a câștigat repriza. Dacă se termina 2-2, ar fi câștigat CFR. Golul lui Cordea i-a adus însă o victorie imensă FCSB-ului și o înfrângere dureroară gazdelor. 

Reghecampf ar trebui să se uite în oglindă și să vadă că în 8 meciuri cu echipele aflate pe primele 9 locuri, are 6 infrângeri. Și să se mai întrebe și de ce a ajuns să-l bată și fostul secund”.

La pauză: Craiova - FCSB 1-2

Ovidiu Ioanițoaia:„ O primă repriză cursivă și plăcută, încheiată logic cu avantaj pentru FCSB. Echipa mai sigură pe ea, mai dezinvoltă, reușind să acopere mai bine terenul și să întoarcă meciul de la 0-1. Ambele goluri ale bucureștenilor l-au avut însă coautor pe Pigliacelli. Portarul Craiovei a ieșit cu ochii închiși la golul lui Dumiter și cu întârziere la cel al lui Șut. De urmărit în ce măsură Universitatea va avea moral ca să revină.”

Cristian Geambașu: „Craiova a început mai bine, și pe valul susținerii din tribune, dar FCSB a echilibrat sfârșind prin a tăia apărararea comică a Craiovei. Acolo unde Mirko Pigliacelli joacă rolul de clovn fruntaș. Mijlocul Craiovei este inexistent, Ivanov slab, Nistor mediocru, așa că Markovici, Ivan și Koljic sunt condamnați la numere personale. Poate că după pauză vom vedea mai multe schimbări la Craiova, decât la FCSB!”

Dan Udrea: „Craiova a marcat ajutată de Feșnic, care a văzut fault la o fază la care Koljici a căzut fiindcă a alunecat, nu din cauza duelului cu Cristea! Cadoul primit de olteni a fost anulat repede de Pigliacelli, care a prins “fluturi” la un corner, iar Dumiter s-a trezit cu golul pe frunte. Același Pigliacelli a reluat vânătoarea de “fluturi” și în final de repriză, iar FCSB intră la cabine în avantaj. Meritat, a fost mai bună!”

Înainte de Craiova - FCSB: la ce să ne așteptăm

Ovidiu Ioanițoaia: „Două aspecte sunt de urmărit prioritar în duelul de pe "Oblemenco". Dacă publicul oltean, fie el redus la o treime, o poate mobiliza într-atât pe Universitatea încât s-o transforme într-o echipă sensibil mai bună. Și în ce măsură aceasta mai contează în lupta pentru titlu ori măcar, alături de favorita FCSB, în cea pentru locul 2. Haideți să vedem!”

Cristian Geambașu: „Vătăjelu, Marius Constantin, Screciu și Bancu trebuie să anuleze impresia de apărare nesigură din ultimele etape în fața lui Vali Gheorghe, Octavian Popescu și, rețineți!, Dumiter. Inventiv Becali! 

Budescu din nou pe banca de rezerve nu mai este însă o surpriză, ci o criză, și chiar dacă nu are profil de vârf vedem că nu joacă nici măcar când Keșeru este accidentat. Ivan, Koljici și Markovici par însă mai periculoși decât omologii din tabăra Craiovei. Să fie derby și pe teren, nu doar pe tastatură!”

Dramatic! FCSB câștigă în prelungiri derby-ul cu CSU Craiova » Reghe, bătut de învăţăcel
CSU Craiova - FCSB 2-3
Dramatic! FCSB câștigă în prelungiri derby-ul cu CSU Craiova » Reghe, bătut de învăţăcel

Dan Udrea: „Ce antrenor ar putea prefera să-l lase pe bancă pe Budescu, în lipsa lui Keșeru, iar titular să-l aleagă pe Dumiter? Pare o mutare mult peste ce poate gândi chiar și Gigi Becali. 

Și Reghecampf șochează. Pare că joacă “totul sau nimic”. Koljici, Ivan, Markovici și Baiaram sunt toți titulari, o linie ofensivă cum n-a propus niciodată la startul unui meci. E foarte probabil să avem un meci extrem de spectaculos.”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Spectatorii rămân pe stadion până la final la Craiova - FCSB! Decizia se aplică pentru toate meciurile

Reacția lui Gigi Becali, după anunțul lui Arafat: „I-a venit mintea la cap! Ne făceam de râsul lumii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
stargate
stargate  •  29 Noiembrie 2021, 21:29
Postat de kuba pe 29 Noiembrie 2021, 17:53

#cavalerul

Posibil la clonati ăștia te aștepți să-și renege și originile

kuba
kuba  •  29 Noiembrie 2021, 17:53
Postat de kuba pe 29 Noiembrie 2021, 17:52

Pare a fi Maricel Popescu, caverul :))))

#cavalerul

kuba
kuba  •  29 Noiembrie 2021, 17:52
Postat de stargate pe 29 Noiembrie 2021, 17:47

Obositule nu m ai încerca să faci pe inteligentul când nu este cazul.. Sant 2 variante la cazul tău.. 1 ești Rotaru deghizat. 2 *** scuipi venin pe toate articolele sau sa susții cauza clonei CSU.. ești un frustrat care ***

Pare a fi Maricel Popescu, caverul :))))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează