FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-4

VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-4 // VIDEO+FOTO Victore, tu nu te lași? Campioana defilează în ultimul meci al anului și termină 2019 pe primul loc

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 22:00

CFR Cluj a terminat en fanfare anul 2019, cu o victorie la Voluntari, 4-0 (Susic '5, Culio '14 pen., Deac 37, Camora 90+2). Portarul Victor Râmniceanu a fost erou negativ.

La ultimul meci al lui Culio în România, Râmniceanu a făcut o partidă extrem de slabă și a luat goluri din toate pozițiile.

Liniștea cantonamentului campioanei a explodat în jurul prânzului. Atunci, jucătorii au aflat de pe site-uri decizia Comisiei de Apel și interzicea dreptului de a mai face transferuri. Dan Petrescu era negru de supărare când a coborât din autocar. Concentrat pe meciul cu Voluntari, dar poate și la noua lui destinație. Să fie Rusia? Vom afla curând.

Frigul i-a făcut pe-ai lui să intre în turație maximă din primele minute. Sau așteptau, mai repede, să-și facă bagajele și să ajungă de Sărbători acasă! Nici nu s-au dezmeticit ilfovenii cine pe cine să marcheze și ce schemă trebuie implementată că Susici a deschis scorul (5). Râmniceanu și-a început parada gafelor. N-a fost în stare să pună "stop" unui șut slăbuț, cu dreptul, al bosniacului.

Măgăruș ca la antrenament

Și ca să fie treaba treabă, fostul ceferist Al. Vlad s-a dus cu ambele picioare pe gleznele lui Costache, secerat în careu. Arbitrul Rădulescu, delegat din nou după ce-a măcelărit confruntarea Dinamo - FC Botoșani 1-1 din etapa a 9-a, a arătat corect punctul cu var. La ultimul său meci în România, Culio și-a luat rolul în serios și-a punctat fără emoții (14). A fost cel de-al 20-le său gol în cele 174 de jocuri.

Râmniceanu vrea să fie MVP. Dar în sens negativ! E făcut măgăruș de Rondon, Djokovici și Costache, dar Armaș, de pe linia porții, îl salvează de cel de-al treilea gol. Care a venit până la pauză! Ieșit ca un începător din poartă, Victoraș a comis-o și n-a avut nicio șansă să scoată lobul din prima al lui Deac (38). Mai bine arunca prosopul!

Se mai întoarce Bergodi?

După pauză, clujenii n-au mai forțat. Au oprit motorul și au jucat la ralanti. Sărbătorile erau deja stricate pentru Voluntari, iar căpitanul Camora a închis calvarul. În prelungiri (90+2), a tras sub transversală din șase metri și l-a lăsat spectator pe Râmniceanu! Ilfovenii sunt ultimii în Liga 1 și matineul bate la ușă.

Italianul Bergodi n-a avut pic de reacție. Degeaba l-au lăudat Petrescu și Hagi în ultimele zile. Măcar acum trebuia să demonstreze că școala italiană chiar e tare! Deocamdată, se apucă să-și facă bagajele și să plece în Italia. Nu se știe însă dacă de tot sau în ianuarie se va întoarce la reunire. Asta rămâne de văzut.

  • După 22 de etape FC Voluntari este echipa care a acumulat cele mai puține puncte din ultimii 5 ani, de când s-a trecut la actualul sistem competițional

VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-4

Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Julio, Armaș, Al. Vlad - Căpățînă, Gorobsov, Signorelli - C. Costin, Papazoglou, I. Gheorghe 
Rezerve: Mitrev - Balaur, Kocic, Bortoneanu, Ebrailidze, D. Benzar, Țîră 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, A. Burcă, Vinicius, Camora - Itu, Culio, Djokovic - C. Deac, Rondon, V. Costache 
Rezerve: A. Rus, Boli, Hoban, Luis Aurelio, A. Păun, Petrila, Omrani 
Antrenor: Dan Petrescu 

Arbitru: George Rădulescu (București) / Asistenți: Bogdan Gheorghe (București) și George Neacșu (Argeș)

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VOLUNTARI - CFR CLUJ // Dan Petrescu nu se dezminte: „Incredibil ce joc bun are Voluntariul! Cred că e un record ceea ce au reușit cu Craiova”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
johnwick
johnwick  •  22 Decembrie 2019, 03:08
Postat de wolfstark pe 21 Decembrie 2019, 22:41

Si la final, ca trenul prin branza. Ciuuu ciuuuuu campionat FC Popesti Harababura Ciobacadabra 2003 SA

rinamu pe ce loc e?

johnwick
johnwick  •  22 Decembrie 2019, 03:06
Postat de qwerty007 pe 21 Decembrie 2019, 23:40

Care Steaua ???? Steaua e in liga 4!!!

aia-i steaua ta si-a prostilor

johnwick
johnwick  •  22 Decembrie 2019, 03:06
Postat de popiques pe 22 Decembrie 2019, 01:00

bai gigisti ***, omu a spus ca nu pleaca de la cluj decat dat afara. o sa castige campionatul din nou, fcsb ramane cu 5 titluri. hai pa ***

kvsc e in faliment, bugetul de arbitri a fost mai mare decât au putut duce

Vezi toate comentariile (49)
Comentează