FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2

VOLUNTARI - CRAIOVA 1-2 // Alexandru Cicâldău explică penalty-ul ratat: „Asta am simțit!” » E atacat de Ion Crăciunescu: „S-a întors cu nasul pe sus de la națională!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 22:54

Alexandru Cicâldău (22 de ani) a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 64 al victoriei obținute de Craiova la Voluntari, scor 2-1.

Cicâldău a executat extrem de slab lovitura de pedeapsă, fără tărie, pe centrul porții. Rîmniceanu „l-a ghicit” și a reținut mingea.

„Se întâmplă să ratezi, important e că am reușit să luăm cele trei puncte. Am simțit că portarul pleacă în cealaltă parte, dar a rămas pe centru. Aveam mare nevoie de această victorie. Ne-am dus acolo în față și echipa poate merge liniștită în vacanță și apoi să pregătească meciul cu Steaua. Eu merg la națională.

Ne-a motivat prezența lui Victor Pițurcă, a fost un plus pentru noi. Trebuia să câștigăm oricum punctele. Sunt nerăbdător, vreau să îl cunosc”, a declarat Alexandru Cicâldău la Look Sport. 

Criticat de Crăciunescu

Fostul arbitru Ion Crăciunescu l-a acuzat de indolență pe Cicâldău: „S-a întors cu nasul pe sus de la naționala de tineret. Nu mai este fotbalistul care era. Parcă e altcineva. Are potențial, dar, dacă va continua în ritmul ăsta, nu e bine. Și spectatorii l-au taxat de mai multe ori pentru superficialitatea asta”.

Vezi și:

VIDEO+FOTO » Oltenii înving greu la Voluntari și se apropie de liderul CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
suporterucv
suporterucv  •  31 August 2019, 12:59

Ca ratezi un penalty se mai intampla, dar sa-l ratezi in HALUL ala, mai rar !!! Te intrebai daca mingea aia ajunge la poarta !! Bine ca avem tatuaje ...

flipkens
flipkens  •  31 August 2019, 09:15

Cicaldau, doar un smecheras cu tatuaje. Nimic special. Am umplut naționala cu toți nimenii fiindcă alții nu avem.

observator_federal
observator_federal  •  31 August 2019, 08:56
Postat de observator_federal pe 31 August 2019, 08:50

Cicâldău a fost faultat la începutul meciului - un fault început în afara careului, continuat (ținere evidentă), și încheiat cu îmbrâncire clară (!) în careu, împiedicare evidentă de a juca mingea. Pentru așa ceva, Tiago Ferreira (în duel cu Deac, la un meci cu CFR) a fost inițial sancționat cu galben care apoi - la intervenția unui tușier - a fost transformat în roșu... Ieri, spre mirarea spectatorilor și chiar a comentatorului TV , nu s-a acordar nimic (iar faza care ar fi putut isca scandaluri în presă dacă era împotriva FCSB să zicem, nici nu apare în rezumatul meciului). Tipic Liga 1.

A fost, desigur, și penalty acordat atunci, la un CFR-Craiova 2-1. Ieri seară însă nu s-a pus niciun moment problema de penalty și eliminare...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close