FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 1-2

VOLUNTARI - DINAMO 1-2. Gigi Mulțescu face acuzații grave: „Am avut emoții pentru jucători. Ce așteptăm, să cadă unul pe teren?”

VOLUNTARI - DINAMO 1-2. Gigi Mulțescu, declarații agresive: „Am avut emoții pentru jucători. Ce așteptăm, să cadă unul pe teren? ” +25   FOTO
VOLUNTARI - DINAMO 1-2. Gigi Mulțescu, declarații agresive: „Am avut emoții pentru jucători. Ce așteptăm, să cadă unul pe teren? ”

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 23:16 / Actualizat luni, 03 august 2020 00:23

Dinamo s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1. Gigi Mulțescu (68 de ani), aflat la primul meci din noul mandat, a fost critic la adresa organizatorilor competiției.

„Să stiți că astăzi am jucat și cu inima. Au înțeles mesajul, să jucăm de parcă ar fi ultimul meci al carierei noastre. Am reușit să facem o strategie câștigătoare bazată pe dăruirea jucătorilor. Au înțeles că se joacă cu inima și au trecut peste oboseală. Organele nu înțeleg. Nu știu ce așteaptă Liga și televiziunile. Am mari îndoieli și frică că putem ține ritmul, din două în două zile. Nu înțeleg ce gândesc acești oameni. Oricare ar fi adversarul, și din Liga 2, tot îți creează mari probleme. Cum să te refaci după efort? Eu chiar am avut emoții pentru jucătorii mei.

Am jucat la 21:00. Adormim la ora 2. Ce să mai facem mâine, nu avem timp de nimic?! Nici dacă eram pedepsiți nu trăiam așa ceva. Oameni contra oameni... Turcia n-a mai retrogradat nimeni, Olanda și Belgia au întrerupt. Toate astea pentru că le pasă de oameni. Ce așteptăm, să cadă un jucător pe teren?!”, a declarat Gigi Mulțescu la Look Sport. 

Programul lui Dinamo

  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (etapa 11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12)
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

FOTO. Cele mai tari imagini din Voluntari - Dinamo 1-2:

+21 FOTO

Clasament play-out Liga 1:

Citește și alte știri despre play-out-ul din Liga 1:

Gică Popescu, veste-șoc înaintea meciului Dinamo-Viitorul: „Nu vă imaginați că stăm până pe 17 august, vom intra în vacanță”

Mircea Rednic, propunere pentru Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu: „Vreau să le transmit un mesaj!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 August 2020, 14:20

MARI BLATISTI CEI DE LA DINAMO,dar in sfarsit vede o tara intreaga ce fac acesti no name,oricum,clubul se va desfiinta,karma,soarta asta e adevarul,cand faci rau ,minti mereu,esti invidios pe adversari mereu,asta meriti

1763887750508605
Calin Francu  •  03 August 2020, 12:41

Acum cînd se stie cine retrogradeaza joaca și Dinamo meciurile. Doar asa vor face blaturi la greu . Toti cei scăpați vor face blat cu Dinamo asta le-a fost strategia sa joace la urmă cînd toti stiu cine va retrograda. Si aseara ă fost un blat cît casa dar nici un ziarist nu zice nimic și vor mai fi numai să nu cadă Dinamo. E strigător la cer și pe urmă se întreabă de ce sint blestemati viitorul ă și anunțat că joaca cu juniori 3 . Asta da fotbal o mizerie ce nu mai merita urmărită. Sa se uite Burleanu cu sistemele lui ca a făcut praf fotbalul din România. Ti-e scîrbă de asemenea meciuri cum a fost cel dintre voluntari și Dinamo.

149517776804588
Gica Gica  •  03 August 2020, 10:44
Postat de cfr_noua_campioana pe 03 August 2020, 01:20

si cu bara din ultimul minut ce facem ?? era tot aranjata ??

x sau 2 , 1 sau 3 puncte asta a fost , nu conta , bara sau golul din final. Voluntariul nu trebuia sa castige! de aceea ma refer ca a fost trantit meciul dinainte . Pacat de tara asta, sper ca FRF si LPF sa se sesizeze. Traim inca vremea cooperativei. DAr ulciorul nu merge de multe ori la apa pt Dinamo. Nu va merge in celelalte meciuri chiar daca Gheorghe Popescu de la Viitorul a declarat ca baga echipa a 7-a in ultimul meci cu Dinamo, cred ca va alinia prima echipa si merge la victorie cu Dinamo, daca nu imaginea lui, a lui Hagi si a Viitorului cade, iar FRF si LPF se autosesizeaza si va iesi scandal mare. sper ca Popescu si Hagi sa fie verticali si sa fii fost o gluma.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează