LIGA 1  ·  VOLUNTARI - DINAMO 2-1

VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // Mihai Teja, după prima victorie a ilfovenilor pe teren propriu din acest sezon: „Asta le-am cerut jucătorilor!”

Duminica, 09 Februarie, 19:38

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a învins-o pe Dinamo (2-1). Tehnicianul va fi din nou suspendat, după ce abia ispășise două runde în tribună. 

Le-am cerut jucătorilor să fim mai agresivi acasă. Aveam nevoie de aceste puncte. Astăzi am fost mai buni decât Dinamo. Am controlat în cea mai mare parte meciul.

Îmi felicit băieții pentru revenire, asta înseamnă că jucătorii mei au caracter. Mă bucur să lucrez cu ei și trebuie s-o ținem tot așa. E o victorie frumoasă, însă mâine o vom lua de la capăt”, a declarat Teja, la TV Digi Sport.

In finalul meciului, Teja a fost trimis în tribune de arbitrul Adrian Cojocaru, unde a trăit cu sufletul la gură minutele din final. „Nu știu de ce am fost eliminat, probabil e mai bine cu mine în tribune", a spus Teja la conferința de presă.

vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1