FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 2-1

VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // VIDEO Eric i-a înjurat pe arbitri la pauză: „Du-te, mă, în p**a mea! Ăia mă făceau maimuță și tușierul râdea!”

Articol de , - Publicat duminica, 09 februarie 2020 19:44

La pauza meciului Voluntari - Dinamo 2-1, Eric de Oliveira (34 de ani), noul jucător al gazdelor, a avut o răbufnire nervoasă la adresa arbitrilor meciului disputat pe arena „Anghel Iordănescu”.

Brazilianul a reproșat brigăzii conduse de Adrian Cojocaru faptul că nu a auzit scandările rasiste din tribune la adresa sa, dar și anumite decizii din timpul jocului.

Du-te, mă, în p**a mea. Bă, sunteți nişte nesimţiţi, asta sunteţi voi. Atac la minge şi dai pentru ei. Păi, ăia mă fac maimuţă acolo şi voi nu faceţi nimic!”, a răbufnit Eric.

„Au imitat sunete de maimuță și tușierul râdea!"

De asemenea, Eric a făcut declarații extrem de grave și la finalul partidei: „E inadmisil ca suporterii lui Dinamo să imite sunete de maimuță și să nu se întâmple nimic! Cu cine să vorbesc? Să vorbesc cu 2.000 de oameni de pe stadion?

Cei din galeria lui Dinamo m-au făcut maimuță! Unul dintre tușieri a început să râdă când i-am spus că mă face lumea «maimuță»! Nu se poate așa ceva! Suntem în 2020 și avem parte de un astfel de comportament. Am vorbit la finalul partidei cu observatorul și i-am spus tot ce s-a întâmplat. Nu e absolut deloc normal să se întâmple asta și nu e prima dată când am probleme cu rasismul", a spus Eric extrem de nervos.

Tușierii meciului au fost Ciprian Danşa și Marius Nicoară, observatorul de arbitri Olah Iosif, iar cel de joc, Bogdan Buhuș.

vezi și:

FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1, VIDEO + FOTO // „Câinii”, executați în 10 oameni, și-au luat adio de la play-off!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
bulletproof
bulletproof  •  10 Februarie 2020, 12:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  10 Februarie 2020, 09:03
Postat de alexpescaru pe 09 Februarie 2020, 21:58

Aaaa ! Corect ! Eric îl dă în p**a lui pe arbitru, iar noi ne lamentăm de presupuse scandări ale galeriei...

Corect! Un analfabet cu fitze Eric asta! Ca toti gigistii de pe-aici....

 •  10 Februarie 2020, 09:01

Eric e un gtasan caraghios plin de fitze.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează