FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 2-1

VOLUNTARI - DINAMO 2-1 / VIDEO + FOTO PCH, acuze grave: „Hoție, fals, fraudă cu bilete! Ați încercat să-i prostiți pe «câini»!”

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 17:52

Ultrașii din Peluza „Cătălin Hîldan” s-au plâns înaintea meciului FC Voluntari - Dinamo (2-1) că echipa organizatoare ar fi încercat să-i păcălească.

UPDATE 20:00

Robert Gherghe, directorul executiv al celor de la FC Voluntari, a oferit o primă reacție oficială pentru GSP.RO: „Este o greșeală de print. După cum puteți vedea, nici sigla lui Dinamo nu apare pe bilet. Au fost fiscalizate 979 de bilete, toate sunt declarate la jandarmerie și peste tot unde a fost nevoie. Restul oamenilor care au fost în stadion au fost pe bază de invitații. Nu este nicio problemă. Vom lua măsuri împotriva celor care au greșit cu printul acestor bilete. Cineva trebuie să răspundă”.

Cum au fost distribuite biletele:

700 - peluza oaspeților 
79 - tribuna a II-a
200 - tribuna I

Știrea inițială

Pe pagina de facebook a Peluzei a apărut o postare în care se fac acuzații grave la adresa oficialilor lui FC Voluntari. Ultrașii scriu că gruparea din Ilfov le-ar fi vândut 1.000 de bilete care aveau aceeași serie. Postarea e însoțită și de imagini cu respectivele tichete.

Reporterii GSP au verificat și bilete din alte sectoare vândute la acest meci, iar pe ele apare tipărită o singură înșiruire de cifre, deasupra codului de bare, identică pe toate tichetele.

Oficialii ilfoveni au precizat într-o reacție pentru GSP.ro că biletele ultrașilor nu au mai fost trecute prin turnicheți, ci au fost doar rupte în dreptul codului de bare, pentru a se grăbi accesul în stadion. 

VOLUNTARI - DINAMO 2-1 / VIDEO + FOTO PCH, acuze grave: „Hoție, fals, fraudă cu bilete! Ați încercat să-i prostiți pe «câini»!”


„Dacă vă imaginați că-i prostiți pe câini, vă înselați rău de tot! Distribuiți masiv, să vadă toată țara! FC Voluntari ne-a vândut 1000 de bilete cu 20 de lei bucata. Dar surpriză... TOATE BILETELE AU ACEEAȘI SERIE! HOȚIE, FALS, FRAUDĂ - ediția 2020. Într-o Liga 1 plină de clone, nu-i de mirare că și biletele sunt clonate.

Vrem să apară public numele celor care s-au ocupat de mizeria asta! Vrem să știm în ce buzunare ajung acești bani negri! VREM TOȚI BANII ÎNAPOI (Vom face un card DDB pe numele Anghel Iordănescu și vom cumpăra o carpetă cu Răpirea din Serai pentru Pandele)!

V-ați gândit să profitați de cea mai numeroasă galerie din deplasări. Dacă echipele astea NO NAME își permit să ne fure pe față, nu ne mirăm de hoțiile făcute cu arbitri împotriva noastră la două treimi din meciurile din sezonul ăsta... NU VĂ PUNEȚI CU NOI!”, a fost postarea celor din PCH.

DACĂ VĂ IMAGINAȚI CĂ-I PROSTIȚI PE CÂINI VĂ ÎNȘELAȚI RĂU DE TOT! DISTRIBUIȚI masiv, să vadă toată țara! FC Voluntari...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Sunday, February 9, 2020

1.850 de spectatoriau fost la meci pe stadion, cifră oficială

Urmărește AICI desfășurarea meciului Dinamo - Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
zecs93
zecs93  •  10 Februarie 2020, 21:48
Postat de Marian Ghergus pe 09 Februarie 2020, 19:31

Doamne, mare ti-e puterea ! A ajuns clona sovietica sa invoce frauda. falsul, cand ei sunt un fals istoric..........ei care au fentat procesul de insolventa prin declaratii false privind detinerea de active !! Vad ca pe nimeni din presa nu-i mai intereseaza cum evolueaza si de ce intarzie expertiza !

tataiieee, prost mai esti, mai iesi si tu in lume, Dinamo nu a fraudat nimic, insolventa in romania e legala, asta o zic legile, mai citeste si matale un ziar, mai deschide un TV ceva-ceva, ca nu traiesti sub o piatra, sau mai stii ??

 •  10 Februarie 2020, 11:26

Rasismul lui eric!??? Dar cand el isi baga plua in arbitru de alta rasa cum era!?? V-ati strans toti prostii ca musca la ra.ha.t!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  10 Februarie 2020, 04:08

E, un pic de evaziune fiscala, sa se inregistreze cu un bilet si sa bage restul in buzunar. Mare branza, sa vina Garda. E normalitate, ca si rasismul intamplat lui Eric. Rade si arbitrul si nimic. E Romanica.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează