FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

VOLUNTARI - FCSB 1-2 // Bogdan Argeș Vintilă: „Domnul Becali s-a schimbat mult”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2020 22:02

FCSB a câștigat restanța cu FC Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe locul secund în Liga 1. Bogdan Argeș Vintilă nu a fost foarte vorbăreț după meci și a replicat scurt la întrebările adresate de reporteri.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

„Trebuia să mai marcăm. Am niște nemulțumiri în ceea ce privește jocul, dar important este rezultatul. Nu pot fi supărat pe jucătorii mei, doar nemulțumit uneori de randamentul lor. Uneori joacă bine, alteori nu. Pe Olaru l-am schimbat pentru că era la capătul puterilor. Trebuia să aduc ceva proaspăt acolo”, a comentat Vintilă despre jocul cu Voluntari.

Vintilă: „Domnul Becali s-a schimbat în bine”

Gigi Becali a declarat astăzi că Bogdan Argeș Vintilă are contract pe viață la FCSB. Antrenorul e pregătit pentru această provocare. 

„Eu sunt aici să îmi fac meseria, cât o da bunul Dumnezeu. Sigur că se poate lucra cu domnul Becali. I s-a creat o anumită aură, dar e total diferit față de cum îl percepeam înainte să îl cunosc direct. Acum îmi dau seama că se poate lucra foarte ușor cu dânsul. Nu mi se pare că e neschimbat, s-a schimbat mult în bine”, a spus Vintilă la TV Telekom Sport.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Olaru și Coman duc formația lui Vintilă pe locul secund în Liga 1! Cum arată ACUM clasamentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mehighms
mehighms  •  07 Februarie 2020, 07:01
Postat de vishnu pe 07 Februarie 2020, 01:11

Nu numai ca n-a luat campionatul, dar Steaua nu reuseste nici macar sa promoveze!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  07 Februarie 2020, 01:40

A castigat cu finul Pandele, urmeaza blatul cu nepotul, deci Vintila deocamdata are contract pe viata! Sa vedem dupa Dinamo, e greu, ca aia joaca pe bune!

vishnu
vishnu  •  07 Februarie 2020, 01:11
Postat de Cezar Cristian pe 07 Februarie 2020, 00:38

Toti antrenorii care ajung la echipa lui becali sunt *** lui. Niciunul nu are *** sa faca ce il taie pe el capul....de cand a iesit puscariasul de la racoare Steaua nu a mai luat campionatul.

Nu numai ca n-a luat campionatul, dar Steaua nu reuseste nici macar sa promoveze!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează